zamalo tragedija / Propao dio ceste: Sanacija goleme rupe u Čučerju pri kraju, sutra će radnici postaviti novi asfalt

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Iz Zagrebačkog holdinga javili su kako je oštećenje registrirano na nogostupu

10.12.2019.
18:22
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Rupa koja se otvorila na zagrebačkoj Čučerskoj cesti u ponedeljak mogla je biti kobna za vozača automobila koji je u nju upao. Na sreću nitko nije stradao, a u utorak su se o indicentu očitovali i iz Zagrebačkog holdinga.

Isključena opasnost istjecanja plina

''Sanacija dijela Čučerske ceste u zoni kućnog broja 159, gdje je jučer u kasnijim poslijepodnevnim satima došlo do propadanja dijela kolnika, nakon promptnog djelovanja svih resornih i operativnih timova Grada i Zagrebačkog holdinga, nastavljena je i danas, a traje u kontinuitetu sve do potpunog rješavanja problema na toj lokaciji. Ubrzo nakon događaja isključena je opasnost od istjecanja plina, a detaljnim je pregledom terena utvrđeno kako nema oštećenja na sustavu javne vodoopskrbe i odvodnje'', priopćili su iz Zagrebačkog holdinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnim su uređajima snimili i okolno područje, navode, te je na starom oborinskom kanalu koji prolazi podno nogostupa registrirano oštećenje koje se dovodi u izravnu vezu s propadanjem ceste.

''Iako se događaj nije mogao predvidjeti, u najkraćem su roku poduzete sve raspoložive mjere kako bi se saniralo puknuće, spriječila eventualna daljnja oštećenja komunalne infrastrukture, održala kontinuirana i nesmetana opskrba pitkom vodom te uspostavio cestovni promet i javni prijevoz. Podsjetimo, autobusna linija 209 tom dionicom uobičajeno prometuje još od jutra, a u zoni radova koji i nadalje traju, vozi se tek suženim dijelom kolnika'', dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi potrebni radovi koji prethode asfaltiranju bit će, očekuju u Holdingu, završeni večeras do 19 sati, a za jutro je predviđeno postavljanje novog asfaltnog sloja na samoj prometnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo