sustav bio u krizi upravljanja / Ramljak potpisao svoje prvo izvješće: 'Agrokor nije imao poslovni plan za 2017. godinu!'

Image
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je na svojim stranicama Mjesečno izvješće o gospodarskom i financijskom stanju

30.5.2017.
20:38
Robert Anić/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je na svojim internetskim stranicama Mjesečno izvješće o gospodarskom i financijskom stanju te o provedbi mjera izvanredne uprave u Agrokoru za razdoblje od 10. travnja do 10. svibnja ove godine koje je sastavio izvanredni povjerenik Ante Ramljak.

Ramljak u izvješću ocjenjuje da Agrokor nije imao poslovni plan za 2017. godinu te je bio u krizi upravljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dana 7. travnja 2017. godine, Uprava Agrokor koncerna za upravljanje društvima, proizvodnju i trgovinu poljoprivrednim proizvodima, dioničko društvo, Zagreb (grad Zagreb), Trg Dražena Petrovića 3, OIB: 05937759187 (dalje u tekstu: Agrokor) podnijela je zahtjev za pokretanje postupka izvanredne uprave Trgovačkom sudu u Zagrebu sukladno zakonu čiji je cilj stvoriti mehanizme koji će osigurati likvidnost, stabilnost i održivost kompanija od sistemske važnosti.

Trgovački sud u Zagrebu donio je 10. travnja 2017. godine Rješenje o otvaranju postupka izvanredne uprave, koje je dopunjeno 21. travnja 2017. godine, nad Agrokorom i njegovim povezanim i ovisnim društvima u Republici Hrvatskoj", stoji u izvješću, a dokument u cijelosti možete pročitati u prilogu niže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agrokor: Izvješće izvanredne uprave by Matko Breber on Scribd

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo