situacija nije bajna / Ranko Ostojić objavio status koji najbolje opisuje nerede u SDP-u

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Ostojić je bio dugogodišnja Milanovićeva desna ruka, a na novim unutarstranačkim izborima poražen je od Davora Bernardića

14.2.2017.
12:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić napisao je status na Facebooku koji je samo potvrdio kako je u glavnoj oporbenoj stranci došlo do velikog raskola.

Ostojić je bio dugogodišnja Milanovićeva desna ruka, a na novim unutarstranačkim izborima poražen je od Davora Bernardića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi prijatelji, ne bih vas toliko opterećivao sa statusima o Marku Melčiću da nisam saznao da je on vrlo ozbiljan kandidat SDPa za zagrebačkog gradonačelnika. Svašta čuješ, gledaš, čitaš...Ipak procjena da je glavni državni ovršitelj dao zeleno svijetlo , da tkz. Javna TV daje punu podršku, da Diler TV stavlja svu svoju novu vlasničku i drugu strukturu daje na raspolaganje kandidatu čiji je slogan - "Bio sam i ostao smeće, kanalizacija mi je život, vrijeme je da budemo zajedno " uopće nije za zanemarit...Pripremite se!", napisao je Ostojić u ponedjeljak navečer.

Već iduće jutro, Ostojić je objavio još jedan status. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema pouzdanoj informaciji - napokon dobra vijest. Marko Melčić neće biti SDPov kandidat za gradonačelnika grada Zagreba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo