prijave traju dva tjedna / Raspisan natječaj za novog ravnatelja HAVC-a: tko će naslijediti Hrvoja Hribara?

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Prijave za ravnatelja HAVC-ase podnose u roku petnaest dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama

23.3.2017.
16:17
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Upravni odbor Hrvatskog audiovizualnog centra (HAVC) raspisao je natječaj za imenovanje novog ravnatelja te ustanove, nakon što je, uslijed nepovoljnog nalaza Državne revizije, na vlastiti zahtjev s te dužnosti u veljači razriješen Hrvoje Hribar te je za vršitelja dužnosti ravnatelja izabran Daniel Rafaelić.

Natječaj za ravnatelja, koji se imenuje na četiri godine, raspisuje se na temelju Zakona o audiovizualnim djelatnostima, Statuta Javne ustanove Hrvatski audiovizualni centar te Odluke Upravnog odbora. Prijave se podnose u roku petnaest dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama, na adresu HAVC-a, Nova Ves 18, Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadaće ravnatelja su da predstavlja i zastupa Centar, organizira i vodi njegov rad te je odgovoran za zakonitost poslovanja. Poduzima pravne radnje u ime i za račun Centra, predlaže Upravnom odboru Statut i ostale opće akte, organizira izvršenje i odgovoran je za provedbu akata i zaključaka Upravnog odbora te drugih tijela HAVC-a.

Kako stoji u tekstu natječaja, ravnatelj predlaže godišnji plan provedbe Nacionalnog programa promicanja audiovizualnog stvaralaštva te izvršava odluke o raspodjeli sredstava na temelju Nacionalnog programa zaključivanjem ugovora s korisnikom sredstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeti za prijavu su završen diplomski sveučilišni studij (ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij) ili specijalistički diplomski stručni studij ili stečena VSS prema ranije važećim propisima. Kandidati bi trebali imati i najmanje pet godina radnog iskustva u audiovizualnim djelatnostima te poznavati najmanje jedan svjetski jezik.

Uz prijavu se prilaže program rada Centra za mandatno razdoblje, životopis sa specifikacijom radnog iskustva u audiovizualnim djelatnostima te dokaze o radnom iskustvu, stručnom zvanju, državljanstvu, poznavanju stranog/stranih jezika te izvornik uvjerenja da se protiv kandidata ne vodi istražni ili kazneni postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi prijavljeni kandidati bit će obaviješteni o ishodu natječaja u zakonskom roku, dok se nepotpune i nepravodobne prijave neće razmatrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo