uzurpacija pomorskog dobra / Rat na otoku oko plaže, kupačica potjerana: 'Izvrijeđao me i prijetio, a na rivi su bile deke, prljave gaće i nigdje nikoga!'

Image
Foto: Facebook

Žena se nije ni stigla kupati, a prozvani 'vlasnik' tvrdi da se 'službena informacija o događaju nalazi u policiji'

23.8.2021.
9:23
Facebook
VOYO logo

Sukob oko svojatanja pomorskog dobra uzburkao je duhove na otoku Pagu. U Facebook grupi “Otok Pag” preko vikenda su objavljene fotografije iz uvale Mandre u općini Kolan te optužbe na račun predsjednika odbora za prostorno planiranje da upravo on tjera kupače s privatne plaže.

Pale su teške riječi, članovi grupe najavljuju da će se “od sutra namjerno baš tamo kupati”, a u grupi se javio i sam prozvani Ivan Šupraha, objašnjavajući da stvari ne stoje baš tako i da se “službena informacija o ovom događaju nalazi u policiji”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dakle javna plaža na Mandrama, no klasična priča iza nje... budući da je "veličanstvena" rivica ispred kuće gospodina Ivice Šupraha (nadimak Ćele). Dotični me upravo izvrijeđao, prijetio te se ponašao potpuno bolesno samo zato što sam kročila na navedenu rivicu te se tek planirala okupati. Nastavno na sve, gospodin je još i prijetio komunalnim redarom i policijom. Da se nadovežem... Kada sam stigla, na rivi su bile silne deke, ručnici i prljave gaće, a nigdje nikoga. Čim je dotični skužio da se netko približio nastao je kaos. Što reći?! Nisam li upravo ja ta koja bi trebala pozvati policiju i komunalnog redara? Nadam se da će se prepoznati na ovoj lijepoj sličici”, napisala je u Facebook grupi “Otok Pag”Antonela Gligora.

Javio se i prozvani Šupraha. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potaknt nizom komentara želim dati i svoj pogled na ovaj "slučaj". Svim ljudima u demokratskom društvu je poznato da je za kvalitetnu ocjenu nekog ili nečega potrebno čuti obje strane. Ne mislim odgovarati svakome ponaosob, ali želim reći da se službena informacija dvo koje može svatko doći, nalazi u adekvatnoj instituciji - MUP-u Pag. Iako ovaj "slučaj" nije ni približno navedenom, ja se kao civilizirana osoba duboko ispričavam svima onima kojima je poremećen mir, godišnji odmor ili bilo koji sličan trenutak. Vjerujte mi da kao stručna osoba sve vas podržavam u svim nastojanjima da se zaštite sve prirodne vrijednosti naše lijepe Domovine, pomorsko dobro i sve vezano u tu domenu", napisao je Ivan Šupraha. 

RTL-ova potraga radila je veliku priču o tome može li plaža biti privatna. Ukratko - ne može. 

Više OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo