kampanja iz zatvora / Ratni zločinac nositelj svih lista HDSSB-a

Image
Image

Na nedjeljnoj sjednici Glavni odbor HDSSB-a jednoglasno je prihvaćeno da nositelj svih lista te stranke bude ratni zločinac Branimir Glavaš.

23.10.2011.
16:40
VOYO logo

Nositelj izbornih lista HDSSB-a na parlamentarnim izborima u IV. i V. izbornoj jedinici bit će pravoomočno osuđeni Branimir Glavaš.

Predsjednik HDSSB-a, osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić kazao je da je na Predsjedništvu stranke jednoglasno odlučeno da nositelj lista bude 'hrvatski general i junak Domovinskog rata Branimir Glavaš', koji se trenutno nalazi u Mostaru gdje služi zatvorsku kaznu za počinjene zločine u Osijeku 1991. i 1992. godine

Sjednica Glavnog odbora HDSSB-a uglavnom se svodila na isticanje Glavaševa junaštva, koji je, prema njihovim riječima, osuđen zbog neslaganja s politikom Ive Sanadera i HDZ-a.

"Prije šest godina, kada je osnovan HDSSB počeo je progon njegova utemeljitelja generala B. Glavaša, ali i drugih dužnosnika i simpatizera HDSSB-a", rekao je Šišljagić.

Također je ustvrdio da se 'aktualna vlast koristila svim sredstvima da onemogući pa čak i zabrani rad HDSSB-a, ali im to nije uspjelo o čemu govore i rezultati na posljednjim lokalnim izborima'.

"U strahu su velike oči pa HDZ u suradnji s ministarstvima vanjskih i unutarnjih poslova kalkulira s izdavanjem putovnice B. Glavašu i to upravo pred izbore", zaključio je predsjednik stranke te dodao kako je Glavaš 24. kolovoza predao zahtjev, a rok za izdavanje je 30 dana ili se u tom roku mora odgovoriti ako postoje neke prepreke za izdavanjem osobnih dokumenata.

Zamjenik predsjednika HDSSB-a, osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo, koji je istaknuo Glavaševe zasluge u Domovinskom ratu ne samo za Slavoniju i Baranju, već za cijelu Hrvatsku, rekao je da to znaju i građani koji će dati svoj glas stranci koja će Slavoniju i Baranju učiniti najrazvijenijom hrvatskom regijom, jer za to imamo sve uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo