PACIJENTI I U ŠATORU / Ravnatelj otkrio kakvo je stanje u sisačkoj bolnici: 'Apeliramo na izvđače iz Požege da brzo završe zgradu'

Ravnatelj Opće bolnice Sisak Tomislav Dujmenović gostovao je u RTL-u Danas

31.12.2020.
18:55
VOYO logo

Ravnatelj Opće bolnice Sisak Tomislav Dujmenović gostovao je u RTL-u Danas.

"Statičari su danas radili cijeli dan, nisu sve zgrade bolnice pregledali. Dobra vijest je da će se zgrada kirurgije u vrlo kratko vrijeme moći staviti u uporabu, nakon priprema, čišćenja i građevinskih radova. Također u uporabu će se moći koristiti zgrada hemodijalize kao i prostor laboratorija", kazao je i dodao da još neke zgrade moraju biti pregledane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali sigurno zgrade internističke službe kao i zgrada pedijatrije i neurologije neće moći biti puštene u rad nego će itekako trebati opsežne sanacije", kazao je Dujmenović. 

Podsjetio je da se već dvije godine gradi središnji paviljon i on je već blizu završetka. "Apeliramo na naše izvođače iz Požege da se požure i zgradu dovrše do kraja jer bi to riješilo najveći dio naših problema", kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je da je trenutno u njihovoj bolnici oko 80 pacijenata. "Smješteni su u zgradi ginekologije, ali i grijanim šatorima koje je dopremila vojska", rekao je. Pacijenti koji su teži se šalju dalje u bolnice u Hrvatskoj.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo