ZAMJERKE NA RAD / Ravnateljica Klasične gimnazije: Profesorica nije dobila upozorenje zbog zaključne ocjene Milanovićevog sina

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Upozorenje nastavnici izdano je temeljem nadzora obavljenog u srpnju, poručila je ravnateljica

25.8.2022.
17:10
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Ravnateljica Klasične gimnazije u Zagrebu izjavila je u srijedu da upozorenje nastavnici matematike, koja je povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike, od 23. kolovoza nije izdano zbog te ocjene, nego na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine.

"Zbog velikog interesa javnosti moram dati pojašnjenje da je pisano Upozorenje na obveze iz radnog odnosa izrečeno 23. kolovoza 2022. proizašlo iz rješenja i prijedloga nadležnog prosvjetnog inspektora na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine i utvrđenih propusta u radu nastavnice", stoji u izjavi ravnateljice Zdravke Martinić-Jerčić dostavljene Hini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal Telegram je objavio, a niz medija prenijelo da je profesorici matematike, koja je naknadno povisila zaključnu ocjenu sinu predsjednika Republike Zorana Milanovića nakon što je školu u nekoliko navrata kontaktirala prva dama Sanja Musić Milanović, izrečena opomena pred otkaz.

Image
ZAMJERKE NA RAD /

Profesorica koja je Milanovićevom sinu podigla ocjenu dobila opomenu pred otkaz

Image
ZAMJERKE NA RAD /

Profesorica koja je Milanovićevom sinu podigla ocjenu dobila opomenu pred otkaz

Mjeru profesorici matematike izrekla je ravnateljica Klasične gimnazije, a profesorica je ranije baš nju optužila kako je “ocjene podigla pod njezinim pritiskom”, naveo je Telegram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj je portal naveo i kako pisano upozorenje u obliku opomene pred otkaz dolazi nakon nalaza prosvjetne inspekcije, u kojem je ravnateljici predloženo da izda pisano upozorenje nastavnici matematike.

Ravnateljica Zdravka Martinić-Jerčić izjavila je da upozorenje nastavnici matematike nije izdano zbog zaključne ocjene, nego na temelju nadzora obavljenog u srpnju ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo