Zdravka Martinić-Jerčić / Ravnateljica Klasične: 'Tvrdnja da sam tjerala profesoricu da podiže ocjene nije istinita. Poduzet ću neke mjere'

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

'Problematično je zašto ove tvrdnje iznosi preko medija i u ovom trenutku, a nije ih iznijela ranije', tvrdi ranvateljica

18.7.2022.
20:58
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

Ravnateljica zagrebačke Klasične gimnazije iznijela je svoju stranu priče o naknadnom podizanju ocjena u razredu sina predsjednika Zorana Milanovića.

Prethodno je profesorica matematike u razgovoru za Telegram teško je optužila ravnateljicu, navodeći kako je "ocjene podigla pod njezinim pritiskom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je komentirala i ravnateljica Zdravka Martinić-Jerčić.

"Izjava mlade kolegice koja me je u intervjuu izravno optužila da sam naložila mijenjanje ocjena nekolicini učenika nije istinita. Problematično je zašto ove tvrdnje iznosi preko medija i u ovom trenutku, a nije ih iznijela ranije, primjerice prosvjetnom inspektoru koji je bio u nadzoru", navodi se u odgovoru ravnateljice Klasične gimnazije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim što slijedom rješenja prosvjetne inspekcije kolegici moram izreći upozorenje za utvrđene propuste, nakon ove njene izjave mi ne preostaje ništa drugo nego poduzeti korake nužne za zaštitu ugleda Gimnazije i svog osobnog", navodi Zdravka Martinić-Jerčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo