objavom oduševili javnost / Razbojnici im odnijeli robu u vrijednosti od gotovo milijun kuna, no vlasnici dućana u Puli su zadržali smisao za humor

Nevjerojatna provala dogodila se u Puli u petak u noći kada su nepoznati počinitelji iz skladišta i trgovine otuđili gotovo milijun kuna vrijednosti tehničke robe

22.5.2018.
18:53
VOYO logo

Milijun kuna štete nanijeli su nepoznati pljačkaši vlasnicima trgovine s tehničkom robom u Puli. Policija intenzivno traga za pljačkašima, a vlasnici trgovačkog lanca sami su, s neočekivanom dozom humora, sve objavili na svojim internetskim stranicama. 

Usred noći, tijekom vikenda lopovi su odnijeli robe vrijedne milijun kuna. Pljačka je otkrivena jučer ujutro kad je Milena stigla na posao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio kompletan šok za mene, nikad nisam ništa slično doživjela", rekla je Milena Grbin, voditeljice pulske poslovnice.

Iz uprave oštećenog lanca saznajemo da je tek trećina ukradene robe bila osigurana. Unatoč ovako teškom udarcu vlasnici su zadržali smisao za humor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako bi potraga za počiniteljima bila što uspješnija odlučili smo se putem našeg weba i kanala na društvenim mrežama podijeliti informacije s ostatkom javnosti, našim kupcima, ali s malo većom dozom humora nego kada su ovakve vijesti u pitanju", kazala jeMilena Čulibrk, voditeljica marketinga oštećene tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije poručuju kako ovakvi potezi mogu dodatno naškoditi oštećenima.

"Iznošenje previše pojedinosti o samom izvršenju kaznenog djela ponekad može štetiti samom kriminalističkom istraživanju. Jedine prednosti mogu biti u tome da se mogu javiti građani koji možda imaju neka saznanja o samom izvršenju kaznenih djela", Nataša Vitasović, glasnogovornica PU Istarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eventualna saznanja građani policiji mogu dojaviti na broj 192 ili elektroničkom poštom.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo