projekt 'Poštujmo grad' / Redari zaustavljali polugole turiste u Dubrovniku i naplaćivali im kazne. Upozorenja podignuta po cijelom gradu

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Tom prilikom su zatekli dva prekršitelja Odluke koji su bili nedolično odjeveni te su im naplaćene novčane kazne u iznosu od 1.000 kuna

21.7.2022.
16:01
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Komunalni redari Grada Dubrovnika danas su s djelatnicima policijske uprave obišli povijesnu jezgru grada Dubrovnika zbog nadzora poštivanja članka 95. Odluke o komunalnom redu na području Grada Dubrovnika kojim se u povijesnoj jezgri Grada između ostalog zabranjuje hodanje u kupaćem kostimu, bez odjeće ili dijela odjeće.

Tom prilikom su zatekli dva prekršitelja Odluke koji su bili nedolično odjeveni te su im naplaćene novčane kazne u iznosu od 1.000 kuna, a Grad Dubrovnik nastavlja provođenje Odluke o komunalnom redu kontinuiranim nadzorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u okviru projekta Poštujmo Grad, gradska uprava postavila je informativne strate na svim ulazima u povijesnu jezgru koje sadržavaju piktograme i višejezična upozorenja o nedoličnom ponašanju. S ciljem prevencije, u suradnji s Turističkom zajednicom izrađeni su letci kojima će se posjetitelje dodatno informirati o navedenim pravilima kako bi izbjegli novčane kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo