optužba odbačena / Redžepi, Prica i Ivanović nisu krivi za Bandićevu smrt, mogu tužiti prijavitelja. On kaže: 'Smrt može lažirati bilo tko'

Brojna pitanja redala su se danima nakon što je tog nedjeljnog jutra 28. veljače objavljeno da je Milan Bandić iznenada preminuo

23.2.2022.
22:00
VOYO logo

Nema krivaca za smrt pokojnog gradonačelnika. Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odbacilo je kaznenu prijavu protiv Natalije Price, Gzima Redžepija i Sergija Ivanovića zbog ne pružanja medicinske pomoći.  Za RTL Danas progovorio je Bandićev prijatelj.

U restoranu, stanu prijatelja ili bliske suradnice? Gdje je i s kim gradonačelnik bio kobne noći? Tko je i kada zvao hitnu pomoć? Zašto je odabrana udaljenija, a ne bliža bolnica?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojna pitanja redala su se danima nakon što je tog nedjeljnog jutra 28. veljače objavljeno da je Milan Bandić iznenada preminuo. Sumnjalo se i da mu pomoć nije pružena na vrijeme. Te teorije, prema DORH-u, nemaju uporište. Bliski prijatelj i svjedok događaja kaže - nije se ni osjećao krivim, ali.

"Ja sam sretan da se to napokon završilo. Žao mi je moje mame i drugih roditelja koja je milijun puta tužna, nesretna da ne kažem zabrinuta zbog raznih priča iz medija koje su bile servirane, ali, evo. Strpljen, spašen", rekao je Gizm Redžepi, pulmolog i prijatelj Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, podnositelj prijave misli potpuno suprotno.

"Nikog zdrave pameti ovakav odgovor ne može zadovoljiti, a smatram sebe da imam zdravu pamet. Smatram da svi građani u ovoj zemlji, na ovom slučaju mogu jasno vidjet da njihovu smrt može lažirat bilo tko i na bilo koji način i to je razina poraza demokracije u ovoj zemlji ", kazao je Satya Perk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TRGOVAO UTJECAJEM? /

Uskok pokrenuo istragu protiv gradskog zastupnika Gzima Redžepija

Image
TRGOVAO UTJECAJEM? /

Uskok pokrenuo istragu protiv gradskog zastupnika Gzima Redžepija

Nezadovoljan stanjem u društvu, odlučio je, umjesto države promijeniti ime Stjepan Perko u Satya Perk. Odgovor DORH-a primio je danas. Ima 15 dana da se na njega očituje što će, kaže, sigurno i učiniti.

"Ja ću sigurno tražit uvid u spise znači, da pogledam točno šta je utvrđeno u godinu dana i kakav je rad DORH-a bio u tom kontekstu", kaže Perk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobe koje je prijavio sad imaju temelje za tužbu protiv njega.

"Zašto bi ja nekom dao na značaju da ga ja tužim i da se njim bavim. Neka mu Bog prosvijetli mozak i neka bude pravedniji prema drugima. Što se tiče posla prema meni, ja sam mu već oprostio", kaže Redžepi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Natalija Prica i danas se odlučila na šutnju.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo