detalj s fotografije iznenađuje / Reiner se na Facebooku odrekao koalicijskih partnera, greška ubrzo ispravljena!

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U pozadini fotografije novog predsjednika Sabora nalazi se tek logo HDZ-a i Mosta, dok ostale stranke iz Domoljubne koalicije nisu navedene

29.12.2015.
13:57
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Novi predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner na svojoj je Facebook stranici objavio fotografiju uz prigodnu poruku o zadaći Sabora, no jedna 'sitnica' s te fotografije iznenađuje.

U pozadini fotografije novog predsjednika Sabora nalazi se tek logo HDZ-a i Mosta, dok ostale stranke iz Domoljubne koalicije nisu navedene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako nema HSS-a, HSP-a dr. Ante Starčević, BUZ-a, HSLS-a, HRAST-a, HDS-a i ZDS-a koji su partneri unutar Domoljubne koalicije.

Image
Foto: Screenshot (Facebook)
Image
Foto: Screenshot (Facebook)

(Screenshot: Facebook)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografija je uskoro uklonjena te  zamijenjena drugom na kojoj je akademik Reiner sam. 

"Sabor jest i mora biti lučonoša domoljublja, ljubavi prema temeljnim vrijednostima hrvatskog naroda, njegovoj povijesti, tradiciji, njegovanju obitelji, vjeri, hrvatskom jeziku, kulturi, prema svemu onome što nas čini takvima kakvi jesmo i po čemu se razlikujemo od drugih, ali istodobno i svih prava i vrijednosti onih koji nisu Hrvati, ali su hrvatski građani. Poštivanje drugih i različitih, a osobito onih koji su u manjini pa time osjetljiviji i ranjiviji i jamčenje njihovih prava jedna je od odlika demokracije i pravednog društva pa je i to važna zadaća ovog Sabora", napisao je Reiner uz tu objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo