'VIRUS APSURDA' / Reinerova procjena: 'Uz sadašnji tempo, o povjerenju novoj Vladi moglo bi se glasati oko 1,30 sati'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Po broju prijavljenih (60-ak zastupnika), pod uvjetom da ne bude replika, za pojednačnu će raspravu trebati oko sedam sati, upozorio je Reiner malo prije 18 sati

22.1.2016.
19:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora upozorio je u petak navečer saborske zastupnike da bi pojedinačna zastupnička rasprava o novoj Vladi i njenom programu mogla potrajati sedam sati, a sama sjednica do subotnjih jutarnjih sati.

Po broju prijavljenih (60-ak zastupnika), pod uvjetom da ne bude replika, za pojednačnu će raspravu trebati oko sedam sati, upozorio je Reiner malo prije 18 sati, nakon što su predstavnici klubova okončali maratonsku raspravu o Vladi mandatara Tihomira Oreškovića i njenom programu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad dužu 'klupsku' raspravu o povjerenju Vladi u povijesti modernog Sabora, obilježile su bezbrojne replike, pa je zastupnik Mosta Ivan Kovačić, novi u Saboru, ocijenio kako se, vjerojano, radi o "virusu apsurda", s obzirom da si repliciraju i zastupnici istoga Kluba.

Reiner je procjenio da bi se, uz sadašnji tempo, o povjerenju novoj Vladi moglo glasovati u subotu, oko 1, 30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom ćemo nastaviti s radom, sastat će se Mandatno-imunitetno povjerenstvo (MIP), pa Odbor za izbor i imenovanja, sveukupno će nam trebati daljnja tri sata, procjenio je predsjednik Hrvatskog sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo