luksuz u gornjem vrapču / Ribić se oglasio o svojoj vili: 'Nađite mi kupca za 3 milijuna kuna. Provizija zagarantirana'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Vilim Ribić tvrdi da nije vilu u Gornjem Vrapču kupio po cijeni dvostruko nižoj od tržišne

11.2.2021.
14:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Vilim Ribić, jedan od najpoznatijih hrvatskih sindikalaca, odlučio je napokon iznijeti svoju stranu priče oko vile u Gornjem Vrapču u koju je uselio nakon izlaska iz sindikalnog stana. 

Image

U zemljišnim knjigama oranica, a u Vrapču vila sindikalnog čelnika Vilima Ribića - evo kako izgleda!

Image

U zemljišnim knjigama oranica, a u Vrapču vila sindikalnog čelnika Vilima Ribića - evo kako izgleda!


Urbana vila i dalje se u katastru vodi kao oranica Vilima Ribića iako su izdane dozvole za gradnju, otkrila su 24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribić negira da je vilu kupio po cijeni dvostruko nižoj od tržišne (platio ju je 90.000 eura i otplatio za šest mjeseci), od tvrtke koja se bavi građenjem stanova za sindikate. 

Napao je medije i poručio da je angažirao odvjetnika tvrdeći da je o sebi i svojoj kući čuo samo jedan točan navod. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najteža je neistina ona da sam kupio kuću po dvostruko nižoj cijeni od tržišne. Ako je to istina, onda je doista legitimno otvarati mnoga pitanja pa i ona o mome poštenju. Ako to, međutim, nije istina, padaju u vodu svi drugi navodi, konstrukcije i insinuacije. Da bi to dokazali mediji su pozvali „stručnjake“. Međutim, ja imam elaborat nepristranog i pravog stručnjaka, vještaka Zagrebačke banke, koja mi je dala kredit. Kredit u banci za izgradnju kuće nije moguće dobiti bez elaborata o vrijednosti nekretnine i zemljišta na toj lokaciji. Vidjet će se da je prodavatelj dobro procijenio cijenu, a nisam niti ja prošao lošije u odnosu na tržišnu vrijednost. 

Sadašnju vrijednost kuće isti su ti „stručnjaci“ procijenili na 400 tisuća € ili 3 milijuna kuna. Iz njihovih ustiju u Božje uši. Laže se uvijek dvostruko. Molim nekoga iz medija ili njihove procjenitelje za prodaju nekretnina da mi nađu kupca za 3 milijuna kuna. Provizija zagarantirana. Odmah ću je prodati", poručio je Ribić uvrijeđen što ga se dovodi u kontekst bilo kakvog nepoštenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene dovesti u kontekst nepoštenja pred kraj radnog vijeka, nakon godina rada bez mrlja, a u to uvući još i drugog čovjeka bez dokaza doista je zločin prema dostojanstvu ljudskog bića.  

Uz to ide i psovanje mrtve majke. Dobro je da mi pokojna mama ovo ne čuje. Uzdigla me u vrijednog, odgovornog i poštenog čovjeka. To je mišljenje svih koji me poznaju.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da li uz ovakve izjave imam pravo biti uznemiren ako mi cijeli dan oko kuće kruže ljudi koji slikaju, zvone i razgovaraju sa susjedima. Kako znam da su to samo novinari? Nisu li na meni nacrtali metu? Nije li ovo znak da bi me netko rado i fizički uklonio? Jesu li to građanske slobode? Ja se s time lako nosim, ali mi je supruga u stresu", navodi između ostalog Ribić.   

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo