Još malo ostalo / Rijeka postaje Europska prijestolnica kulture: Na svečanost stiže Milanović, ali ne i bivša predsjednica

Očekuju se brojni uzvanici, ministri kulutre europskih zemalja, naša ministrica kulture i predstavnici Vlade

31.1.2020.
20:08
VOYO logo

Rijeka odbrojava do svog velikog dana, otvorenja Europske prijestolnice kulture. Proslava će početi u subotu rano ujutro, a glavni dio programa odvijat će se u riječkoj luci, Opera industriale, spektakl u režiji Dalibora Matanića

Riječka luka je postala pozornica, u tijeku su tehničke pripreme i u luci se nalaze ljudi koji će sutra u operi predstavljati radnike koji su stvarali Rijeku i na taj način im se izdaje počast. Sutra će oni brusiti, bušiti i variti, frcati će iskre i biti će doista veselo.

Biti će više od sto izvođača, 25 gitara, bubnjevi, plesači i još puno toga. Na molu Longu biti će publika koja želi sudjelovati u predstavi. Sve počinje oko 19.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

A oni koji neće moći zbog gužve sve pratiti na licu mjesta, imat će priliku sve vidjeti na velikim ekranima koji su postavljeni širom luke. Očekuju se brojni uzvanici, ministri kulure europskih zemalja, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek i predstavnici Vlade.

Premjer Plenković i aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović neće doći, ali svoj dolazak najavio je izabrani predsjednik Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo