POČELA HDZ-OVA KAMPANJA / Rimac napala SDP: 'Ono što promovira vlada u odlasku je jedna velika laž'

"Satrat ćemo ih", "Razmontirat ćemo ih", "Pogazit ćemo na izborima nesposobne komuniste", samo su neke parole koje su okupljeni mogli čuti od HDZ-ovih kandidata u IV. izbornoj jedinici

22.10.2015.
19:15
VOYO logo

HDZ je službenu izbornu kampanju počeo u Osijeku. Kako je u RTL-u Danas izvijestila naša reporterka Nataša Božić, HDZ je u kampanju ušao sa žestokom retorikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Satrat ćemo ih", "Razmontirat ćemo ih", "Pogazit ćemo na izborima nesposobne komuniste", samo su neke parole koje su okupljeni mogli čuti od HDZ-ovih kandidata u IV. izbornoj jedinici. Nataša Božić iz tog je razloga i upitala direktoricu HDZ-ove kampanje Josipu Rimac je li ovako žestoka retorika potrebna, bez obzira što ankete kažu da će utrka biti tijesna.

"Pozdravljam sve Hrvatice i Hrvate iz ponosnog Osijeka s našeg prvog središnjeg skupa. HDZ i Domoljubna koalicija nikada nisu govorile o anketama kao mjerodavnim anketama. Naša najbolja anketa bit će 8. studenog kada će u Hrvatskoj zavladati Domoljubna koalicija koja će pobijediti zahvaljujući svim Hrvaticama i Hrvatima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, jesu li te oštre poruke dokaz nesigurnosti?

"Ovo nije nikakva oštra retorika. Ovo je retorika koju razumije hrvatski narod. Mi smo upravo u prethodnim fazama promovirali svoj program. Danas šaljemo jasne poruke ovdje iz Slavonije. Šaljemo ih srcem, šaljemo ih pui emocija i ljubavi. Želimo spasiti Hrvatsku, želimo bolju Hrvatsku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će izgledati kampanja HDZ-a?

"Obići ćemo cijelu Hrvatsku, svih deset izbornih jedinica. Razgovarat ćemo i poslati poruku hrvatskom narodu da su promjene nužne".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuli smo od ministra Grčića da je ova vlada napravila sve što može da pokrene Hrvatsku i da je to učinila.

"Ministar u odlasku je u više navrata rekao kako vodi statistiku i koliko poznaje postotke i brojke. Ono što je sigurno, ali i žalosno, je da su sve veće statistike nezaposlenih i onih koji odlaze iz Hrvatske. To se mora zaustaviti. Ono što promovira vlada u odlasku je jedna velika laž. Hrvatski to narod zna i to će kazniti", uvjerena je Rimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo