već su ih imali... / Roditelji odgojitelji tvrde da su im nepismeni transparenti s današnjeg skupa podmetnuti. Lažu

Image

U svojoj grupi na Facebooku sami su priznali da su ih ostavili drugi roditelji odgojitelji

29.7.2022.
14:50
VOYO logo

Roditelji odgojitelji danas su se okupili pred gradskom upravom gdje je zamjenica Tomislava Tomaševića, Danijela Dolenec održala konferenciju za novinare na temu izmjena odluke o novčanoj pomoći za njih.

Sa sobom su donijeli i transparente, koji su bili potpuno nepismeno napisani. Na kartonima je bilo napisano "Pinokijo" i "Vrtiči".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro su se javili Indexu, koji je prvi objavio vijest, sa službenom izjavom u kojoj tvrde da plakate nisu uopće donijeli oni, već su im podmetnuti.

Image
IZMJENA ODLUKE O NOVČANOJ POMOĆI /

Roditelji odgojitelji prosvjeduju s plakatima na kojima piše 'vrtiČ': Nepismenost ili slučajnost?

Image
IZMJENA ODLUKE O NOVČANOJ POMOĆI /

Roditelji odgojitelji prosvjeduju s plakatima na kojima piše 'vrtiČ': Nepismenost ili slučajnost?

"Danas 29.07.2022. u 10:10 je GI 'U djeci je budućnost' zajedno s Gospodinom Ivicom Lovrićem održala konferenciju za medije. Novinari su ispred Gradske uprave pronašli transparente koji su netočno napisani i u javnosti prikazuju korisnike mjere nepismenima i time štete samim korisnicima. Ovim putem moramo obavijestiti javnost da su nam ti transparenti podmetnuti. I kao takvi nisu u vlasništvu roditelja odgojitelja koje okuplja udruga HURO i GI 'U djeci je budućnost'", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, iste su plakate imali i prije nekoliko mjeseci kada su prosvjedovali ispred Gradskog poglavarstva.

Osim toga, u Facebook grupi koja okuplja roditelje odgojitelje, administratorica je sama priznala kako su transparente donijeli korisnici mjere, koji su se i ranije pojavljivali s njima na prosvjedima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isti ti roditelji koji su se kao borili za roditelje odgojitelje DANAS SU NAM LUPILI TAKAV ŠAMAR DA MI SE JOS VRTI U GLAVI! U rano jutro dolaze ipred Poglavarstva i ostavljaju NEPISMENE transparenete i bježe : da dobro ste pročitali BJEŽE u kafić na kavu!!", ljuta je bila administratorica na roditelje odgojitelje koji nisu ostali prosvjedovati s ostatkom ekipe.

Image
Image

Zatim je u objavi napala te iste roditelje odgojitelje, dakle korisnike mjere za koju se zajednički bore i one koji su već ranije s njima sudjelovali u prosvjedima, za sabotažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije naše konferencije dolaze vlasnici transparenata uzimaju svoje transparente i s osmjehom odlaze!!Čini se da su se snašli u ulozi aktivista (imaju gotovo iste fore kao što TT je radio bivšoj vlasti)!!", napisala je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo