čeka se komentar bolnice / Roditelji u šoku zbog izjava doktora u Klaićevoj bolnici: otac teško bolesnog dječaka dobio ultimatum da odvede sina kući

Image
Foto: Ilustracija/Thinkstock

Bolesni dječak je prije dva dana reanimiran u bolnici, a u nalazu mu piše da nije akutno bolestan niti za bolničko liječenje

28.2.2017.
16:11
Ilustracija/Thinkstock
VOYO logo

Otac teško bolesnog Marina Dražića, inače 15-godišnjaka za 100posto.hr je otkrio kako je danas od liječnika u Klinici za dječje bolesti Zagreb dobio ultimatum da odvede sina kući, iako je u terminalnoj fazi bolesti.

Bolesni dječak je prije dva dana reanimiran u bolnici, a u nalazu mu piše da nije akutno bolestan niti za bolničko liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi su roditelji očajni jer ne žele voditi sina kući u takvom stanju.

"Marina smo njegov 12-godišnji brat i ja oživljavali kod kuće u siječnju. Moja supruga je bila kraj nas, uopće nije mogla reagirati od šoka. Nakon svega sam imao živčani slom, a naše drugo dijete je završilo pod povećanom psihološkom skrbi", izjavio je otac za 100posto.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin je sa osam mjeseci doživio tešku prometnu nesreću, a sada je nepokretan i ima hidrocefalus. Do prošlog studenog nijednom nije bio hospitaliziran.

"Sustav se s nama nije bavio. Nije bilo potrebe. Sve smo radili sami. Sad kad nama treba pomoć smo pred zidom. Mislili smo da postoji minimum ljudskosti", navodi Dražić i dodaje da ga smeta što je s njima u posljednjih mjesec dana razgovarao samo jedan doktor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolesni Marin je trenutno na mehaničkoj respiraciji i uopće nije jasno u kojem stanju bi bio otpušten kući. 

"Ja nisam stručnjak, samo sam roditelj. Želim samo najbolje za svoje dijete i želim njegovo dostojanstvo u ovim teškim trenucima. Svatko to zaslužuje", zaključuje otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka se komentar ravnatelja Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo