bogat program / Rotary klub iz Splita organizira humanitarnu akciju za opremanje edukacijskog centra za osobe s down sindromom

Image
Foto: Shutterstock

Bit će tu utakmica, nastupa iluzionista, ali i glazbe

8.10.2022.
20:52
Shutterstock
VOYO logo

Rotari klub iz Splita organizira humanitarnu akciju u suradnji sa Udrugom za sindrom Down-21. Cilj je opremiti njihov Edukacijski centar u Splitu.

"Morate znati kako se svake godine u prosjeku u Lijepoj našoj rodi 50 novih beba sa sindromom Down-21, pedeset naših malih anđela. U ovom trenutku, prema statističkim podacima, među nama je 1876 osoba sa Down-21 sindromom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morate i znati kako su naši “Downovci” čista dobrota, oni mogu i znaju učiti, oni se zabavljaju, oni nas dušom griju. No, trebaju našu pomoć. Akcijom želimo nabaviti opremu za provedbu edukacijskih, kako individualnih tako i grupnih aktivnosti. Plan nam je i opremiti senzornu sobu za najmlađe i sportski kabinet za sve članove. Na taj način bi stvorili Edukacijski Down centar Split 21", priopćili su pa dodali kako im svi možemo pomoći.

Image
LIJEPA GESTA /

Donacija Rotary kluba Zagreb Alpha pučkoj kuhinji

Image
LIJEPA GESTA /

Donacija Rotary kluba Zagreb Alpha pučkoj kuhinji

Možete prisustvovati na revijalnoj nogometnoj utakmici u subotu, 8. listopada u 10 sati, na pomoćnom igralištu HNK Hajduk, a govore kako garantiraju najtopliju atmosferu i nogometni "okršaj" članova Udruge za sindrom Down-21, članova Rotary klub Split Novi i Hajdukove ekipe "Special Power League" - sportske lige za djecu s teškoćama u razvoju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedan poslije pripremaju glazbeno prodajni program. Održat će se u nedjelju 16. listopada s početkom u 10 sati na splitskoj rivi.

Vrhunac akcije odvit će se, kažu, u nedjelju, 23. listopada, s početkom u 17 sati u Časničkom domu Lora kada donose predstavu poznatog iluzionista Luke Vidovića, pod nazivom "Magic show". Predstava je namijenjena cijeloj obitelji, a pouzdano oduševljava i velike i male. Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete kupiti ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vašim sudjelovanjem u navedenim aktivnostima i donacijama pomažete u ostvarivanju sna, dajete svoj poticaj poboljšanju njihovog položaja u društvu. A to je, složiti ćete se, najvažnije", istaknuli su pa objavili i podatke za donaciju.

Donacije možete uplatiti i na poseban račun otvoren za ovu akciju „Opremanje DOWN edukacijskog centra Split-21“ za vrijeme trajanja humanitarne akcije od 29.9.2022 do 27.12.2022:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nositelj računa: ROTARY KLUB SPLIT NOVI

Banka: OTP banka d.d.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IBAN: HR5824070001500017679

SWIFT: OTPVHR2X

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opis uplate: „Donacija“

Zahvalni unaprijed, pozdravljamo vas od srca,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RC Split Novi."

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo