rtl danas u 18 i 30 / RTL anketa: večeras objavljujemo rezultate I. izborne jedinice u kojoj se sučeljavaju Milanović i Plenković, a donosimo i veliku analizu rezultata

Image
Foto: RTL

Večeras u 18 i 30 u RTL-u Danas donosimo rezultate i analizu cijele ankete, a objavljujemo i posljednju, prestižnu prvu izbornu jedinicu

4.9.2016.
13:35
RTL
VOYO logo

U ekskluzivnoj RTL anketi stigli smo do samog finala, I. izborne jedinice koja obuhvaća sjeverozapadni dio Zagrebačke županije te dio centra i zapada Grada Zagreba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji rezultati RTL ankete pokazuju da je SDP-ova Narodna koalicija u vodstvu, no HDZ ima samo četiri zastupnika manje.

MOST zasad ima deset ruku u Saboru, Bandićeva koalicija i IDS su na tri, a HDSSB i Živi zid osvajaju po dva mandata. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno, nakon devet obrađenih izbornih jedinica, SDP ima šest zastupnika više nego lani, isto toliko manje ima MOST, a HDZ je u II. izbornoj jedinici izgubio prvi mandat. 

SDP-ova koalicija do sada osvaja tri zagrebačke izborne jedinice, sjever, i Istra i Kvarner. Četiri su plave HDZ-ove - na istoku i jugu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras u 18 i 30 u RTL-u Danas donosimo rezultate i analizu cijele ankete, a objavljujemo i posljednju, prestižnu prvu izbornu jedinicu u kojoj se sučeljavaju Andrej Plenković i Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike