u rtl-u danas u 18:30 sati / RTL anketa: večeras objavljujemo rezultate za prvu od ukupno četiri zagrebačke jedinice

Image
Foto: RTL

Radi se o jedinici u kojoj SDP najčešće ima blagu prednost pred HDZ-om, no s obzirom da se radi o zagrebačkoj jedinici ne treba otpisati ni Bandića

31.8.2016.
11:33
RTL
VOYO logo

Danas nastavljamo s objavom rezultata RTL ankete - u RTL-u Danas u 18:30 sati doznat ćemo rezultate istraživanja provedenog među biračima u VI. izbornoj jedinici. Radi se o jedinici koja obuhvaća jugoistočni dio Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačku županiju i jugoistočni dio Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon šest obrađenih izbornih jedinica našu sabornicu popunili smo s 84 zastupnika, a u minimalnom vodstvu je HDZ. Plenkovićevoj stranci, kaže naše istraživanjem, dosad je pripalo 36 mandata, dok im za vrat puše Narodna koalicija predvođena SDP-om s mandatom manje.

Već tradicionalno radi se o jedinici u kojoj SDP ima blagu prednost pred HDZ-om, no s obzirom da se radi o zagrebačkoj jedinici ne treba prerano otpisati niti Milana Bandića, točnije, koaliciju predvođenu zagrebačkim gradonačelnikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u žestoku bitku za 14 mandata definitivno ulaze i Most te Živi zid.

Kakvo će stanje biti nakon VI. izborne jedinice, provjerite u RTL-u Danas u 18:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u sljedećih nekoliko dana u najvećem istraživanju u svih deset izbornih jedinica ispunit ćemo 140 mjesta u Hrvatskom saboru i doznati čeka li nas nakon ovih izbora dugo pregovaranje ili brzo sastavljanje Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo