KIKA S PANTOVČAKA / RTL donosi dosad nepoznate detalje o životu prvog psa Hrvatske

Kolinda Grabar-Kitarović više neće biti predsjednica, a kakva sudbina čeka Kiku?

9.1.2020.
17:11
VOYO logo

Jedni su sretni, drugi razočarani. Čini se da nikome nije svejedno je li Kolinda Grabar-Kitarović pobijedila na izborima ili nije. Osim Kiki. Kika je gleda jednako i s titulom i bez nje, a od te bi kujice mogli učiti svi predsjednici svijeta.

Šestomjesečna mješanka Kika pronađena u jednom selu nedaleko od Virovitice.

''Zaprimili smo poziv o napuštenom psu u Budrovcu Lukačkom. Otišli smo na mjesto gdje je ona prijavljena i pronađena. Ona je bila u dobrom stanju, vesela, razigrana'', prisjetio se Zvonimir Zečević iz Skloništa za životinje u Virovitici.

''U jednom je trenutku pitala može li se vratiti do tog boksa u kojem je bila Kika i kada je pitala kako se pas zove, kolega i ja smo se pogledali i bilo nam je jasno da je to to'', prisjetio se veterinar Dražen Majetić.

U samo nekoliko mjeseci Kika je od napuštenog psa postala "prvi pas Hrvatske". Boks u skloništu zamijenila je livadama Pantovčaka.

'Otkako je Kika došla tu, osjećam se opuštenije, zadovoljnije tako da bih preporučila to svakome u životu'', kazala je tada predsjednica i odmah jasno istaknula: ''Ona će ići sa mnom, svakako. To je moj pas''.

Od ove kujice mogli bi učiti svi predsjednici svijeta. Ona je odavno shvatila najvažnije lekcije diplomacije: važno je nanjušiti vreba li neka opasnost. Zna da se umiljatošću mogu riješiti mnogi problemi i da treba veselo trčati svima ususret, a da je paune koji se samo šepure - najbolje ignorirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo