hairstyle news / RTL na festivalu kojeg pandemija odgađa već dvije godine. Saznali smo koje se frizure nose ove sezone

Iako smo u prošlosti navikli više pažnje posvećivati ženskim frizurama, to više i nije tako

14.5.2022.
22:00
VOYO logo

Nakon dvije godine pauze frizerski genijalci iz cijele regije okupili su se ponovno u Opatiji. Hairstyle news se vratio, a kako mu i samo ime govori najavljuje trendove, ali ih i i pokazuje u praksi. Festival je besplatan za posjetitelje, neki od njih to su iskoristili za nove frizure.

Bez obzira što bob apsolutno dominira našim kosama i linijom za proljeće ljeto, on je po ljeti uvijek malo mekši, uvijek je ležerniji, uvijek je malo valovit. Kosa je više sklona nekom boho izričaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dečki su bili glavne zvijezde. I Niko Nekić inače radi prve barberske korake, a danas se prepustio rukama iskusnog kolege. Iako smo u prošlosti navikli više pažnje posvećivati ženskim frizurama, to više i nije tako.

"Ovisi u kojoj smo sredini, ja sam iz Senja, u mojoj sredini su frizure 'brzo e ošišaj i ajmo dalje'. Ali Zagreb, Rijeka, frizure su lude", tvrdi Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Spomenka Krebz /

Vlasnica frizerskog salona: 'Morat ćemo dignuti cijene usluga. Obročna otplata duga za plin? To nije rješenje''

Image
Spomenka Krebz /

Vlasnica frizerskog salona: 'Morat ćemo dignuti cijene usluga. Obročna otplata duga za plin? To nije rješenje''

"Pa došlo je nekako to modernije vrijeme u nazad 10, 12 godina, gdje se ipak taj muški stil proširio, spektar tih frizurica. Evo zadnjih godinu dvije su te fudbalerke došle na velika vrata, za ove malo hrabrije. Jel se traže te fudbalerke? Pa traže se, traže se. Vjerovali ili ne traže se. To je ipak za neki kreativniji stil ljudi, koji imaju kreativnije poslove", tvrdi Matija Ptić.

Valerie ovih dana ne mora brinuti o poslovnim frizurama. Iz Splita je došla na odmor u Opatiju i jedna je od brojnih posjetitelja festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo da vidim kako će mi stajat pletenice. Znači bit ćete tip top večeras. Tako je, nadam se i da ću se moć prošetat Opatijom ovako sređena", govori.

"To je sad trend neki, ti umetci? Da, svi sad to nose, jako su popularni. I kako to ide, preko cijele dužine. Kako najviše ljudi stavljaju? Najviše stavljaju dvije boksačke", navodi Suzana Smićiklas, frizerka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S boksačkim pletenicama spremne su za obilazak ringa, u kojem su škare ukrstili najbolji frizeri.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo