PRIDRUŽUJEMO SE ČESTITKAMA / RTL-ova Kristina Čirjak dobitnica nagrade za reportažu o učitelju koji je uveseljavao učenike tijekom pandemije. Pogledajte tu dirljivu priču

Godišnju nagradu za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja je dobila za reportažu u RTL Direktu o učitelju koji svira svojim učenicima pod prozorom

29.9.2021.
19:25
VOYO logo

RTL-ova novinarka Kristina Čirjak dobitnica je „Godišnje nagrade za novinarske radove koji promiču vrijednosti obrazovanja“ udruge Pragma. 

Nagradu je dobila za reportažu u RTL Direktu o učitelju koji svira svojim učenicima pod prozorom. Odlučio se na to u doba karantene kada su djeca teško podnosila odvojenost od prijatelja i zajedničkih igara, ali i omiljenih predmeta i učitelja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zagrebački učitelj Ivan Petranović tada je sjeo na bicikl i krenuo od učenika do učenika kako bi im pod prozorom svirkom i pjesmom malo ovako uljepšao dan.

"Ovo je jedan od rijetkih trenutaka kada ne znam što reći osim zahvaliti udruzi Pragma, svim školama i obrazovnim institucijama na nagradi. Ona će za mene imati posebno mjesto jer se odnosi na 2020. koja je bila sve samo ne normalna, kada su i škola i obrazovanje, ali i sav naš posao dobili jednu sasvim novu dimenziju", kazala je Čirjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo