SNIMKA KOJA JE ŠOKIRALA HRVATSKU / RTL-ova snimka tuluma u Covid bolnici Dubrava izazvala zgražanje, poznati i novi detalji: Harmonikaš tamo radi kao pomoćno osoblje!

Ravnatelj bolnice, 24 sata nakon događaja, javnost nije izvijestio je li, i kakve je mjere poduzeo, ukoliko jest

23.1.2021.
19:45
VOYO logo

Snimka korona partija iz Covid bolnice, koju je sinoć ekskluzivno objavio RTL, izazvala je zgražanje javnosti i struke. 

Riječ je o tulumu na kojem su medicinske sestre i pomoćno osoblje plesali, pjevali i pili ne poštujući epidemiološke mjere. Danas se o svemu oglasio i ministar Beroš, a poznato je i još detalja sa sporne zabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korona party uz pjesmu Hanke Paldum. Vrijeme radnje: osmi siječnja. Mjesto: Covid bolnica Dubrava, prostorije za rehabilitaciju u podrumu, tik uz prostorije Hitne pomoći. 

Image
EKSKLUZIVNO /

RTL u posjedu skandalozne snimke iz COVID bolnice Dubrava - medicinske sestre i pomoćno osoblje tulumarili uz svirače, bez poštivanja mjera

Image
EKSKLUZIVNO /

RTL u posjedu skandalozne snimke iz COVID bolnice Dubrava - medicinske sestre i pomoćno osoblje tulumarili uz svirače, bez poštivanja mjera

 Većina je maske imala pod bradom, a ne na licu. Grlilo se i plesalo kolo. Pio se alkohol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu se danas oglasio i ministar Beroš. 

"Ovakvo ponašanje u vrijeme epidemije i napora koji se ulažu u KB Dubrava u liječenje najtežih bolesnika od COVID-a je neprimjereno. Bolnica nije mjesto za ovakve događaje, zdravstveni djelatnici moraju biti uzor u ponašanju i pridržavanju epidemioloških mjera. Ovdje je sve suprotno i zato od ravnatelja bolnice i Upravnog vijeća očekujem da utvrde sve činjenice i na temelju toga odrede mjere prema svim sudionicima ovog događaja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sam ravnatelj bolnice, 24 sata nakon događaja, javnost nije izvijestio je li, i kakve je mjere poduzeo, ukoliko jest. Šef upravnog vijeća Kliničke bolnice Dubrava pak medijima zahvaljuje na to što su ukazali na problem. Kaže da se moraju rasvijetliti sve okolnosti događaja te se potom može razgovarati - što dalje. 

"Kako se harmonika mogla naći unutra. Znači, to je jedan propust ulaza u zgradu. Drugo pitanje je jesu li ti djelatnici, ako su djelatnici, tada bili na svom poslu odnosno za vrijeme radnog vremena ili je onaj događaj bio van njihovog radnog vremena. Znači, čitav niz tu kompleksnih pitanja ima. Vjerujte mi bit će svi rasvijetljeni u detalje jedan po jedan", govori predsjednik Upravnog vijeća KB-a Dubrava Silvio Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A evo i prvog. Harmonikaš je zaposlen u bolnici Dubrava kao pomoćno osoblje. 

"Ja sam doista stajališta takvoga da svi mi imamo jednu posebnu odgovornost. Moramo svojim primjerom pokazivati drugim ljudima kako se treba ponašati tijekom epidemije i inače u životu", jasno će Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne treba ni naglašavati da se to u ovom slučaju - nije dogodilo. 

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo