HRVATSKA POKAZALA VELIKO SRCE / RTL-ovom akcijom stigli darovi najmanjim korisnicima socijalne samoposluge u Osijeku!

Sveti Nikola razveselio je djecu iz osječkih siromašnih obitelji, korisnika socijalne pomoći. Podijelio je paketiće koje su složila djeca iz Osijeka i Zagreba. I to potaknuta našom reportažom o mališanima kojima se za Božić ne ispunjavaju želje. No zahvaljujući dobrim ljudima iz cijele Hrvatske oko 1500 djece iz siromašnih obitelji ove će godine imati prave blagdane.

6.12.2015.
19:40
VOYO logo

Četverogodišnjoj Elizabeti ispunjena je božićna želja. Zahvaljujući dobrim ljudima iz cijele Hrvatske, kaže Elizabetina mama, njezina će obitelj imati lijep Božić. 

"Pozdravljam sve ljude koji su mi se javili. Rekla sam da gledaju RTL, zahvalna sam vam, zahvaljujući Štefici, ne samo mojoj djeci, još puno djece bit će ispunjena želja. Puno vam hvala", rekla nam je Ružica Petrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darove je dijelila najtraženija osoba danas - Sveti Nikola - paketiće za devedesetak mališana iz socijalno ugroženih obitelji u Osijeku.

"Ja sam presretna i zahvalna što se radila jedna reportaža RTL-a i odazvao se veliki broj naših sugrađana, svi su iskazali svoje suosjećanje", rekla je Ružica Čučak, predsjednica Humanitarne udruge "Rijeka ljubavi". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su igračke i knjige osječkoj djeci darovala djeca iz Zagreba. Od srca su se akciji priključili i polaznici Dramskoga studija Dječjeg kazališta.

U Noći kazališta prikupljali su: stare igračke, slikovnice, plišance. Sve tko je mogao nešto donijeti, sve su stavili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je jako lijepo u ovo blagdansko vrijeme darivati, dati nešto od sebe onima koji nemaju", rekao je David Uranjek, polaznik Dramskog studija Dječjeg kazališta 'Branko Mihaljević'. 

Osječke obitelji koje primaju socijalnu pomoć dobit će po 300 kuna božićnice, a toliko će stajati i dar za djecu koja ga do sada nisu dobila. Svakom će se mališanu, od njih 1500, ostavriti želja ovoga Božića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo