POZNATA LICA / RTL u utrci za 'Zlatni studio': 'Lijepo je što ovi Oscari dolaze na kraj godine koja je bila teška'

Čak je devet nominacija RTL-ovih lica i emisija u utrci za 'Zlatni studio' Jutarnjeg lista.

30.12.2021.
21:51
VOYO logo

RTL-ova lica i projekti i ove se godine bore za brojne televizijske nagrade. Imamo čak devet nominacija u utrci za "Zlatni studio" Jutarnjeg lista. 

Tijesna je RTL-ova borba u kategoriji TV voditelj ili voditeljica godine. Ne samo to i zajednička emisija RTL Direkt nominirana je kao najbolja ove godine.

"Dakle doista nemam vremena za ovu izjavu jer mi je upravo otkazao gost za večerašnju emisiju, malo sam u panici i jako sam gladna. Ali ako baš hoćete, lijepo je što ovi Oscari dolaze na kraj godine koja je bila teška, s puno rada, a i dobro je da je dosta velika vjerojatnost da nešto osvojimo, obzirom da smo imamo tri nominacije u dvije kategorije, što mislim da se još nije dogodilo", kaže Mojmira Pastorčić, urednica i voditeljica RTL Direkta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OBLJETNICA RAZORNOG POTRESA /

Komentar Mojmire Pastorčić: Teško se oteti dojmu da smo dobili novi Vukovar - grad koji je jako jako važan, jedan dan u godini

Image
OBLJETNICA RAZORNOG POTRESA /

Komentar Mojmire Pastorčić: Teško se oteti dojmu da smo dobili novi Vukovar - grad koji je jako jako važan, jedan dan u godini


Za TV novinara godine, nominirano je iskusno televizijsko lice koje je stiglo u novo okruženje.

"Jučer je bilo vatreno krštenje u Petrinji, 17 godina sam bio na jednoj televiziji, evo živim prve dane na RTL-u i sudeći po prvim danima rekao bih da nas čeka ne medeni mjesec nego medena godina. Naravno, Talijani kazu a tutto gas. U prijevodu punim gasom. Ovo je posao u kojem je svaki dan novo dokazivanje, nema starih zasluga niti lovorika. Ja ću ovdje radit ono što sam radio i prije, ja drugačije ne znam", rekao je Andrija Jarak.

Kao ni Danka Derifaj, Jarkova konkurencija u istoj kategoriji.

"Živimo u vremenu kada smo imali prilike vidjeti da je novinarstvo dostra srozano, odnosno ne cijeni se dosta kao profesija pa mi je drago da postoje ovakve nagrade koje dodjeljuje publika, pa kažu da im je stalo do ove profesije. Tko god pobijedio, drago mi je da publika to cijeni i da postoji interes za našu profesiju", ističe Derifaj. 

A kakva je tek borba u kategoriji reality show - tu su Brak na prvu, Ljubav je na selu i Tri, dva, jedan kuhaj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak tri od pet nominacija u toj kategoriji pripale su RTL-ovim projektima. Tu je i legendarna Večera za pet na selu koja je nominirana u kategoriji najbolje TV zabave.

Svim nominiranima možete dati glas još danas i sutra! U 2022. ih čeka veliko finale i onda svečana dodjela nagrade Zlatni Studio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo