grbin nakon sastanka stranke / SDP na konstituirajućoj sjednici Hrvatskog sabora neće imati svojeg kandidata za predsjednika Sabora!

Grbin nije htio odgovoriti na pitanje hoće li SDP dići ruku za Željka Reinera kojeg će predložiti Domoljubna koalicija. Ipak, još uvijek postoji vjerojatnost da netko drugi iz koalicije Hrvatska raste izađe sa svojim kandidatom

27.12.2015.
18:21
VOYO logo

SDP na sutrašnjoj konstituirajućoj sjednici Hrvatskog sabora neće imati svojeg kandidata za predsjednika Sabora, izjavio je zastupnik SDP-a Peđa Grbin nakon sastanka Kluba zastupnika SDP-a u središnjici stranke na Iblerovom Trgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grbin nije htio odgovoriti na pitanje hoće li SDP dići ruku za Željka Reinera kojeg će predložiti Domoljubna koalicija. Ipak, još uvijek postoji vjerojatnost da netko drugi iz koalicije Hrvatska raste izađe sa svojim kandidatom.

SDP-ovci izašli kroz stražnji izlaz

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

(Slavko Midzor/PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon  sastanka Kluba zastupnika, SDP-ovci nisu bili raspoloženi za davanje izjava pa su izašli kroz stražnji izlaz. Novinarima se obratio jedino Grbin s kratkom izjavom o odluci stranke.

Iako se u javnosti špekuliralo kako će SDP predložiti svojeg kandidata, a kao najizgledniji izbor spominjao se Josip Leko, Ingrid Antičević Marinović je rekla kako, koliko ona zna, nije bilo nikakvog dogovora, javlja 24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ovci su se u središnjici SDP-a na Iblerovom trgu našli u 17 sati kako bi odlučili o tome hoće li na konstituirajućoj sjednici Sabora, koja je zakazana za sutra, ponuditi i svojega kandidata za predsjednika Sabora. Ni prije sastanka nisu htjeli davati izjave novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo