komentirala predsjedničke kandidate / Ruža Tomašić: 'Naravno da bih upotrijebila pištolj da zatreba. Pa zato ga i nosim'

Image
Foto: Robert Anić/Pixsell

Tomašić kaže da je Škoro podsjeća na nju, a Grabar-Kitarović ju je razočarala kao predsjednica

30.6.2019.
12:13
Robert Anić/Pixsell
VOYO logo

Ruža Tomašić, prije nekoliko dana podržala je Miroslava Škoru u utrci za Pantovčak, a u današnjem intervjuu za Večernji list kaže da je to učinila jer pjevač drži do istih vrijednosti kao ona: "To je bogoljublje, domoljublje i čovjekoljublje. Vjeruje u Hrvatsku, u hrvatski narod i da zaslužujemo i možemo bolje." 

Kaže da ju podsjeća na nju, s tim da ona ''bolje pjeva''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Tomašić kaže da joj je Kolinda Grabar-Kitarović i dalje kao osoba draga, ali da je očekivala više od nje kao predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije napravila ono što je najavljivala i za što se zalagala. Jednostavno, onaj tko se svima želi svidjeti, ne svidi se nikome. A upravo to ona sada radi."

Za Milanovića kaže da ide u utrku kao "predsjednik teško karaktera" te kao bivši premijer nije za Hrvatsku učinio ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao je predsjednika kabineta i samo su svaki dan smišljali nekakve nove latinske izreke i razmišljali o tome kamo će na ručak."

Ova bivša policajka priznaje da posjeduje pištolj, i da ga ovisno o mjestu gdje ide, ponekad nosi sa sobom. Ne libi se uporijebiti ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa zašto nosiš oružje ako ga ne bi upotrijebio kad zatreba? Glupo mi je da netko nosi pištolj reda radi, a ne zna njime rukovati i boji ga se upotrijebiti. Što ga uopće onda nosi? Takvi mogu napraviti više štete nego koristi i sebi i drugima."


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo