Obećanje (nije) ludom radovanje / S ovim HDZ želi dobiti izbore

Image
Foto: PIXSELL

Središte izbornog programa HDZ-a je gospodarstvo i jačanje gospodarstva, istaknula je hrvatska premijerka i predsjednica stranke Jadranka Kosor na njegovom predstavljanju.

27.9.2011.
13:32
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Obraćajući se okupljenima u Preporodnoj dvorani palače Narodnog doma u Opatičkoj ulici, Kosor je kazala kako vjeruje da je to pobjednički program koji će odvesti HDZ u novu izbornu pobjedu i dobivanje šanse raditi za dobrobit Hrvatske i svih njenih građanki i građana.

"Središte, srce i mozak programa je gospodarstvo i jačanje gospodarstva u Hrvatskoj", rekla je Kosor naglasivši da neće uvoditi nove poreze, pa niti porez na imovinu te najavila da će i dalje smanjivati neporezne namete, kao i povećati neoporezivi dio dohotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program koji predstavljamo, dodala je, program je koji se temelji na onome što smo do sada dobro napravili u protekle dvije godine od kada sam na čelu Vlade, vezano uz fiskalnu odgovornost i jačanje odgovornosti na svima razinama, štednje novca poreznih obveznika i financijskoj i svakoj drugoj disciplini. "Smatram da je program realan i iskren prema građanima", kazala je predsjednica HDZ-a.

Poseban naglasak Kosor je stavila na mlade, za što je pozdravljena pljeskom okupljenih. "Ovo je program za vas i za budućnost Hrvatske", kazala je obraćajući im se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanju izbornog programa, uz brojne goste, nazoče članovi Predsjedništva HDZ-a, ministri u Vladi i saborski zastupnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo