'GRADONAČELNIK SVIH GRAĐANA' / Sabo uzvratio: 'Prebrojali smo 15 HDZ-ovih autobusa!'

Image
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL

'Gospodin Karamarko dobio je krivu informaciju. Mi imamo prebrojane autobuse i registracije pa ćemo provjeriti koje su to tvrtke i očekujemo da i HDZ plati. Nemam ništa protiv toga da Vukovarci dođu i glasuju. Vjerojatno su, kad su vidjeli ljepote Vukovara za koje sam ja zaslužan sa svojim timom, odlučili meni dati glas', zaključio je Sabo.

3.6.2013.
11:57
Goran Ferbezar/PIXSELL
VOYO logo

"Od Karamarka očekujem da se ispriča Vukovarcima jer nema nijednog autobusa koji je došao iz Srbije ili BiH", rekao je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo, koji je jučer izborio drugi mandat na čelu Vukovara.

Reakcija je to na tvrdnje predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka o tome da jako žali za Vukovarom u kojem su "pobijedili autobusi, jer su preko granice dolazili ljudi koji su glasovali za koaliciju", koja je porazila HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko Sabo je rekao kako su prebrojali 15 autobusa s hrvatskim tablicama i oznakom "posebna vožnja", koji su stigli u organizaciji HDZ-a iz cijele Hrvatske.

"Gospodin Karamarko dobio je krivu informaciju. Mi imamo prebrojane autobuse i registracije pa ćemo provjeriti koje su to tvrtke i očekujemo da HDZ i plati. Nemam ništa protiv toga da Vukovarci dođu i glasuju. Vjerojatno su, kad su vidjeli ljepote Vukovara za koje sam ja zaslužan sa svojim timom, odlučili meni dati glas", zaključio je Sabo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sabo je rekao i kako je on gradonačelnik svih građana i da su oni izabrali europski Vukovar te da im se na tome zahvaljuje. Dodao je da nije pregovarao ni s jednom strankom oko formiranja Gradskog vijeća u kojem je HDZ osvojio 9, SDP isto 9 te HSP AS i SDSS po 3 vijećnika.

O Karamarkovim optužbama izjasnila se i glasnogovornica PU Vukovarsko-srijemske Maja Barbarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na granici s Republikom Srbijom nije uočen prelazak nijednog autobusa, koji bi prevozio osobe na glasovanje na područje Vukovarsko-srijemske županije. Vozile su redovne linije, a nije bilo ni pojačanog prometa na granici", rekla je Barbarić.

Više o lokalnim izborima pročitajte OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo