u Areni Zagreb / Na Sajmu vjenčanja možete provjeriti kakve boje i stilovi su u modi: 'Veliki naglasak se daje na personalizirani meni'

Na oko pet i pol tisuća četvornih metara pronaći ćete sve što vam je potrebno za vaš najposebniji dan

11.3.2022.
19:30
VOYO logo

Kako odabrati savršenu vjenčanicu ili odijelo, kako cvijećem i slasticama začiniti dan iz snova, gdje svladati korake za prvi ples, što je u trendu i kakvo je vjenčano prstenje 'in' - sve to možete doznati ovog vikenda u Areni Zagreb.

Na oko pet i pol tisuća četvornih metara pronaći ćete sve što vam je potrebno za vaš najposebniji dan - predstavlja se cijeli niz salona vjenčanica i dizajnera, zlatara, cvjećara i slastičara, fotografa, dekoratera...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrea Bolješić, voditeljica projekta Sajam vjenčanja Zagreb, tvrdi kako su trenutačni trendovi prožeti osobnošću svakog para.

''U modi su destinacijska vjenčanja koja nisu rezervirana samo za strance, impresivne boje, vintage i boho stil. Veliki naglasak se daje na personalizirani meni'', kazala je Bolješić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sajam vjenčanja je od velika važnosti za male obrtnike zbog njihovog pozicioniranja na tržištu. 

''Već četvrtu godinu za redom mi za udrugu Veliko srce malom srcu, za djecu s prirođenim srčanim greškama, dio prihoda od ulaznica doniramo'', izjavila je Bolješić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo