Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
HTIO IZNIJETI SVOJU STRANU

Sandra Benčić za RTL Danas o sastanku s Vukovićem: 'Razgovarali smo dva sata. Nije protuzakonito niti nemoral...

Nije mi rekao razloge, nisam ja s njim ni dogovarala sastanak. Pričao je o okolnostima svog razrješenja, rekla je Benčić

RTL Danas/ 12.10.2021. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pokušali smo doznati koji je razlog sastanka redatelja i aktivista, bivšeg predsjednika Uprave i saborske zastupnice. Evo objašnjenja jedine akterice tog sastanka koja je htjela detaljnije i pojasniti detalje oko sastanka.

''Gospodin Juričan je mene kontaktirao, on poznaje i mene i Vukovića pa to nije ništa čudno. Ja sam dobila informaciju od gospodina Juričana da bi se Vuković našao sa mnom. Ja sam rekla da se možemo naći kada će on biti razriješen. Tako je bilo, kad je dobio obavijest o tome da je donesena odluka o njegovom razrješenju. Mi smo se našli, razgovarali smo dva sata. Ja kao saborska zastupnica i javna osoba i kao na kraju krajeva netko iz stranke Možemo! koju bilo tko pita da se nađemo po pitanju bilo kojeg problema, da ja to moram odbiti...niti je protuzakonito niti nemoralno naći se s nekime na razgovoru'', rekla je Benčić.

Image
Uzvraća na prozivke

Benčić: 'Zaključite nešto iz toga što bivši član uprave Holdinga ne staje pred novinare i ne odgovara na pitanja'

Image
Uzvraća na prozivke

Benčić: 'Zaključite nešto iz toga što bivši član uprave Holdinga ne staje pred novinare i ne odgovara na pitanja'

No, ipak - uloga Juričana u svemu ovome je čudna. ''On je to samo predložio, poznaje mene i Vukovića, nije to ništa čudno da je čovjek nazvao i pitao. Na kraju krajeva, ja isto gospodina Vukovića znam pa mi nije bilo neobično da se nađemo na nekom sastanku, s tim da sam ja rekla da predmet tog sastanka ne može biti odluka koja je donesena. Razgovarali smo o tome, ja sam ga saslušala dva sata, on je htio iznijeti neke svoje poglede. Ja sam isto tako jasno rekla da nemam namjeru ni ja ni bilo tko drugi išta ružno govoriti o njemu bez obzira na sve naknadne okolnosti'', objasnila je Benčić.

Dodala je i da je prije razgovora s njom, Vuković imao razgovore s drugima - gospodinom Korlaetom, gospođom Dolenec, gradonačelnikom. ''Naravno da je imao razgovor s gradskom upravom i dok je bio na čelu Uprave Holdinga. Naknadno je poslije odluke htio razgovarati sa mnom. Nije mi rekao razloge, nisam ja s njim ni dogovarala sastanak. Pričao je o okolnostima svog razrješenja. Zašto ne meni? Vjerojatno je iz nekog razloga želio okolnosti iznijeti meni. To morate pitati njega'', rekla je Benčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Juričan, kaže, nikad nije kadrovirao, niti tražio druge sastanke. ''Time se ni ne bavi. Do ovoga je došlo zato što poznaje mene i Vukovića i to je bila takva inciijativa'', tvrdi Benčić.

Dario Juričan i danas - umjesto komentara na izjave gradonačelnika i bivšeg šefa Holdinga - ponavlja istu poruku: da je na golfu, do srijede. Sutra je, ako mu je za vjerovati, red na redatelju i bivšem predsjedničkom kandidatu da objasni svoju ulogu u kadroviranju zagrebačkog Holdinga.

Upravo se čita

Image
pretužno

Užasne i šokantne vijesti od obitelji obožavane Ede iz serije 'Miriše na ljubav'

RTL Danas/ 12.10.2021. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
opasna otrovnica

Poskok ušao u pogon tvrtke u Dalmaciji i ugrizao radnika, no jedna stvar ga je spasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba