Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Cirkus u parlamentu

Saželi smo svu žestinu, ali i sramotu iz Hrvatskog sabora, a pitali smo i građane što misle

Saželi smo svu žestinu, ali i sramotu dosad viđenu u Hrvatskom saboru

Donna Diana Prčić/ 17.1.2019. u 21:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatski Sabor do sada je već nazivan kokošinjcem pa i cirkusom. U svojoj relativnoj kratkoj povijesti, osim žestokih svađa, bio je poprište i fizičkih obračuna Neke su zastupnike odande iznosili, drugi su bacali predmete. Saželi smo svu žestinu, ali i sramotu dosad viđenu u Hrvatskom saboru te smo provjerili kako su jučerašnje događaju u sabornici doživjeli građani. 

Okršaj premijera i Mostovca u sabornici, kažu ih ne iznenađuje. "To je prestrašno, naš kompletan Sabor. To je dno dna", rekla je Ivanka. Da su trebali "jače i žešće", smatra Frano te dodaje: "Trebali su se pravo obračunati, pravi fajt pa da vidimo tko je jači". 

Slične su reakcije građana i na Krstičevićevo bacanje dječjih aviona u sabornici. "Možete ljudima obući odjela, ali ih, eto, ne možete naučiti stvarimo koje su trebali naučiti kao klinci", rekao je Tomislav. 

"Bar malo da se događa nešto, baš je simpatično bilo", smatra Teofil. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

No, prvo zasjedanje u 2019. samo je zadnje u nizu incidentnih dana u Saboru. Mostovac Nikola Grmoja se i sredinom studenog sukobio s Hrastovim zastupnikom Hrvojem Zekanovićem. Verbalni sukob bio je na rubu fizičkog incidenta zbog Mostovog javljanja na repliku. Zekanović je ubrzo bio izbačen iz sabornice. 

A Kontrolu je izgubio i predsjednik HSS-a Krešo Beljak nakon što je netko od vladajućih doviknuo da je lopov. "Dođi! Budi frajer, pa dođi da vas vidim di ste!", viknuo je šef HSS-a.

Upravo se čita

Image
VARLJIVE ZAGREBAČKE VREĆICE

Najveći strah Zagrepčana dolazi u obliku plavih vrećica. Njihov Armagedon stiže sutra. Tko preživi pričat će...

SDP je prekidao sjednice lupanjem kartica o stol zbog gašenja Povjerenstva za Agrokor i to dok su djeca pratila sjednicu.  Pernara je više puta iznosila saborska straža. Prvi put je izbačen nakon svađe s tada predsjednikom sabora Željkom Reinerom. "Da sam ja krvave gače noso po Velebitu, za tebe, da bi ti radio ovdje?! Sram te bilo!", kazao je Stevo Culej u siječnju 2017.

"Mislim da nam ovo nije trebalo. Ispričavam se zaista hrvatskim građanima". dodao je Milijan Brkić tada, a isprika za najnoviji neprimjereni obračun još se čeka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Donna Diana Prčić/ 17.1.2019. u 21:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Drama u Sikirevcima

Slavonac našao poruke koje je svećenik slao njegovoj supruzi: 'Nagovarao ju je na grupnjak, slao snimke...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba