PROŠIRILA SE SNIMKA / SDP objavio da sisački HEP gradi roštilj: 'Ne dijele brigu građana zbog poskupljenja energenata, ali planiraju dobar ražanj'

Image
Foto: Facebook/SDP Sisak

Lokalni SDP prozvao je HEP Sisak zbog pecane koju grade, kako navode, u radnom parku

8.4.2022.
15:27
Facebook/SDP Sisak
VOYO logo

U petak se društvenim mrežama proširila snimka iz sisačkog HEP-a. Naime, na prostoru ispred  sisačkog HEP-a u jeku su građevinski radovi. U novom objektu, čini se prema snimkama, bit će smještena pečenjara za djelatnike. 

Iz sisačkog SDP-a objavili su snimku HEP-a, te uz to napisali: ''Radi mogućeg uznemiravanja građana gustim dimom koji će dolaziti iz pogona Elektre u budućnosti, obavještavamo javnost da razloga za brigu nema jer dim je kontrolirana posljedica rada pecane koja se upravo gradi u radnom parku HEP Sisak!''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Brigu građana zbog poskupljenja energenata radnici HEP-a (koristimo ovaj izraz ironično, kako i dolikuje) očigledno ne dijele već planiraju dobar ražanj i kvalitetne popratne sadržaje. (Iako smo svjesni da će ceh za objavu platiti najniži ešalon, a ne odgovorna direktorica generalica Irma Matanović, objavljujemo istinu jer nevinih u HdzEP-u ionako nema!)'', dodaju iz SDP-a Sisak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo