'bili smo u istoj prostoriji' / SDP-ovac u samoizolaciji zbog koronavirusa: 'Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Javio sam se epidemiološkoj službi zato što sam bio na skupu na kojem je bila i osoba kojoj je potvrđen koronavirus', kazao je Klisović

28.2.2020.
18:28
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

SDP-ov saborski zastupnik Joško Klisović potvrdio je kako se preventivno nalazi u samoizolaciji zbog trenutne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj.

Kako je rekao, osjeća se dobro i nema nikakvih simptoma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od epidemiološke službe dobio sam upute za samoizolaciju u idućih 14 dana. Nemam simptome i ne moram u karantenu. Javio sam im se zato što sam bio na skupu na kojem je bila i osoba kojoj je potvrđen koronavirus. Radilo se o predavanju na jednom fakultetu i bili smo u istoj prostoriji, dakle u širem kontekstu kontakta, no svejedno sam se javio i sada sam u samoizolaciji", rekao je Klisović za N1.

U večernjim satima se oglasio i na Facebooku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je. Danas poslijepodne sam dobio informaciju od Službe za epidemiologiju da je osoba s kojom sam bio u kontaktu zaražena virusom. Preporučena mi je samoizolacija i odlučio sam poslušati preporuku nadležnog epidemiologa. Skup na kojem je bila i jedna osoba kojoj je kasnije potvrđena zaraza virusom Covid-19 se održao prije tjedan dana pa vjerujem da bi se, ako sam se trebao razboljeti, dosad već razvili simptomi bolesti. No, slijedit cu preporuku epidemiologa i ostat u dobrovoljnoj izolaciji jer smatram da moramo biti odgovorni članovi društva, ne samo zbog sebe već i zbog svih ostalih koje bismo mogli ugroziti neodgovornim ponašanjem", napisao je Klisović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo