'JOŠ UVIJEK NAJBOLJI U GRADU' / SDP-ovcima čaša polupuna: Spremni za novu 'utakmicu'

'SDP-ova lista je još uvijek ipak najbolja u gradu i to je ono što veseli sa stranačke strane, a što se tiče izbora za gradonačelnika, možemo očekivati drugi krug. Nova utakmica, počinjemo s 0:0' , izjavio je Igor Rađenović (SDP), kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba.

19.5.2013.
19:25
VOYO logo

Prve izlazne ankete iz SDP-ovog je tabora komentirao Igor Rađenović (SDP), kandidat za zamjenika gradonačelnika Zagreba.

"Vjerojatno neću biti ni prvi ni zadnji koji će reći da je još rano i da moramo pričekati stvarne rezultate. Ovi rezultati jesu svojevrsni orijentir, rezutati su prilično slični onima koje je Ipsos objavio u petak. Ono što veseli je puno bolji odaziv građana nego na europske izbore iako još uvijek nedovoljno dobar", izjavio je Rađenović.

"SDP-ova lista je još uvijek ipak najbolja u gradu i to je ono što veseli sa stranačke strane, a što se tiče izbora za gradonačelnika, možemo očekivati drugi krug. Nova utakmica, počinjemo s 0:0", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ov kandidat za gradonačelnika i aktualni ministar zdravstva RajkoOstojić svoju je građansku dužnost obavio već oko 10 sati ujutro te izjavio:

"Izbori su praznik demokracije, no i radni dan demokracije, dan kada građani odlučuju kakvu želite iamti vlast te gradonačelnika, županiju i župana...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo