široka narodna koalicija / SDP razgovara s HSS-om: nude im odgovornost za selo i ruralni razvoj u budućoj vladi

Na pitanje razmišlja li SDP i o nekim novim partnerima uz HSS, Siniša Hajdaš Dončić rekao je kako će se razgovarati s postojećim partnerima iz koalicije Hrvatska raste

30.6.2016.
19:16
VOYO logo

Član Predsjedništva SDP-a Siniša Hajdaš Dončić izvijestio je u četvrtak, nakon sjednice tog tijela, kako je SDP obavio jedan krug razgovora s HSS-om, kojemu nude da u budućoj vladi preuzmu odgovornost za selo i ruralni razvoj.

"Danas smo obavili jedan krug razgovora s HSS-om, gdje smo ih pozvali da zajedno s nama formiraju buduću hrvatsku vladu jedne široke narodne koalicije, gdje će HSS preuzeti odgovornost za hrvatski ruralni razvoj. To je danas potvrdilo i Predsjedništvo i nadamo se da će naši pregovori ići u tom smjeru", rekao je Hajdaš Dončić novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je da je Predsjedništvo razgovaralo i o programu stranke, koji je, kaže, program s kojim je koalicija Hrvatska raste izišla na prethodne izbore uz neka zajednička stajališta koja je stranka usuglasila u razgovorima s Mostom, a koje, kaže, na žalost, ni HDZ ni Most proteklih šest mjeseci nisu proveli.

Kazao je i kako stranka diže organizacijsku strukturu SDP-a u pripremi za izbore, a izbroni stožer će biti osnovan na sjednicvi Glavnog odbora, sazvanoj za 9. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje razmišlja li SDP i o nekim novim partnerima, uz HSS, odgovorio je kako će se razgovarati s postojećim partnerima iz koalicije Hrvatska raste te kako su uvjereni da će to biti dovoljno za izborni uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo