HOSPITALIZIRAN KOZLEVAC / Šef istarskog Stožera u bolnici: 'Nekoliko dana osjeća slabost. Imao je temperaturu i grlobolju'

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Dino Kozlevac je radi pogoršanja višednevnih respiratornih simptoma, tijekom dana hospitaliziran na Odjelu za pulmologiju Opće bolnice Pula

8.11.2020.
20:42
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Načelnik istarskog Stožera Civilne zaštite Dino Kozlevac hospitaliziran je u nedjelju na Odjelu za pulmologiju pulske Opće bolnice zbog pogoršanja respiratornih simptoma.

"Kao dio dijagnostičkog postupka, u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije uzet je uzorak brisa na Covid-19 koji je negativan. Opće stanje je stabilno i provode se sve terapijske mjere", izvijestili su u nedjelju navečer iz istarskog Stožera Civilne zaštite. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnateljica pulske bolnice dr. Irena Hrstić potvrdila je u izjavi za Hinu kako je Kozlevac tijekom dana hospitaliziran u bolnici zbog višednevne opće slabosti.

"Već nekoliko dana osjeća opću slabost, imao je par dana temperaturu i grlobolju, što su simptomi Covida-19, ali je njegov prvi test negativan. Neovisno o tome, a imajući u vidu činjenicu da je u posljednje vrijeme imao brojne kontakte, Kozlevac je smješten na Odjelu pulmologije gdje će idućih dana biti na opservaciji", izvijestila je dr. Hrstić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je i da će načelnik Stožera i zapovjednik Vatrogasne zajednice Istarske županije Dinko Kozlevac za par dana biti ponovno testiran na koronavirus. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo