NAJJAČI ČOVJEK STRANKE / Šeks: Samo Jadranka Kosor može voditi HDZ!

Image
Foto: PIXSELL

U ekskluzivnom razgovoru za jedan dnevni list Vladimir Šeks objasnio je kako je ovaj najgori poraz njegove stranke zapravo najveća pobjeda Jadranke Kosor, te da ona ostaje na čelu HDZ-a.

8.12.2011.
9:45
PIXSELL
VOYO logo

Potpredsjednik stranke Vladimir Šeks izjavio je za Jutarnji list kako je izborni poraz zapravo velika pobjeda HDZ-a i Jadranke Kosor.

"Izgleda paradoksalno, ali to je izvanredan uspjeh stranke jer treba pogledati sve što se događalo u posljednjih šest mjeseci. HDZ se našao pod pritiskom, i to svih političkih protivnika, te medijskim linčem. Medijski linč nad Jadrankom Kosor osobito se razbuktao nakon što je na Vijeću nacionalne sigurnosti zatražila raspravu o strukturi vlasništva medija, predložila Zakon o medijima koji je uveo transparentnost vlasničke strukture medija, i to radi preveniranja moguće korupcije. Zatim je pokrenut zahtjev za istragu protiv stranke", objasnio je Šeks u kakvim se neprilikama našla njegova stranka.

Šeks, koji je u izbornoj noći nakon desetljeća bavljenja politikom pokazao i svoju ljudsku stranu pustivši pokoju suzu, priznao je da ne namjerava narušiti poziciju predsjednice stranke. Unatoč brojnim glasinama da Milinović, Kalmeta i Jandroković planiraju zasjesti na čelo stranke, oštro je demantirao da Kosor odstupa s dužnosti.

"Samo Jadranka Kosor može voditi stranku, a ja ću se kandidirati za potpredsjednika", rekao je Šeks te dodao kako samo ona ima 'osobine potrebne za vođenje stranke'.

Unutarstranački izbori održat će se u rano proljeće ili čak prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo