umirovljeni pilot / Selak za Direkt o dronu: 'Ja nisam dobio odgovor na niti jedno pitanje. Na ono što sam dobio - nije istina'

'Što je zaista bilo u bombi? Jesmo dobili odgovor? Nismo', tvrdi Selak

13.4.2022.
22:20
VOYO logo

Jedan od vojnih stručnjaka koji ništa nije razumio nakon današnje konferencije za medije o dronu je umirovljeni pilot Ivan Selak. Misli da se na presici danas puno muljalo, a odgovore nismo dobili. 

"Ja nisam dobio odgovor na niti jedno pitanje. Na ono što sam dobio - nije istina. Koja su pitanja na koja se trebalo odgovoriti? Balističari su trebali odgovoriti koja je bila kinetička energija udara, koji je upadni kut bio i koja je bila brzina. Pa da iz toga izračunamo koliki je trebao biti krater. Kažu da je kut udara bio 90 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je s onom slikom pada drona pod 45 stupnjeva koju su studenti snimili? Što je s kraterom koji nema kružni oblik? Ako je tijelo palo velikom brzinom na zemlju, ono stvara kružni krater, ne stvara polukružni. Kad padne pod kutom nekakvim, onda je to polukružni. Što je zaista bilo u bombi? Jesmo dobili odgovor? Nismo", kazao je Selak za Direkt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo