Komentar Zorana Šprajca / Simpatičan je ovaj ravnatelj iz Zadra, neka njega netko žigoše upaljačem gdje mu najviše paše

Image
Foto: Vijesti.hr, PIXSELL

Zadar ovih dana ne silazi s naslovnica Crne kronike

7.2.2019.
22:30
Vijesti.hr, PIXSELL
VOYO logo

Nakon užasa koji zbog nasilništva Darka Kovačevića i prijetnji njegovih fanova proživljavaju kćer i majka Gurlica divljaštvo se preselilo u školske klupe. 


Učenik prvog razreda Ekonomsko-birotehničke škole doslovno je sa slovom "U" žigosao jednu učenicu i učenika koji s njim idu u razred. I to tijekom nastave sa zagrijanim upaljačem čiji vrh ostavlja otisak slova U. Djevojka je zadobila dvije opekline na ruci, a mladić - na vratu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovi roditelji slučaj su  prijavili policiji dok ravnatelj škole kaže kako je to bila obična dječja igra, citiram: "to je bilo samo prislanjanje vrućeg upaljača", veli simpatični ravnatelj Jozo Dragić inače član zadarskog HSP-a Ante Starčević koji je u gradskoj vlasti koalicijski partner HDZ-a. 

"Počinitelj je odmah priznao da je učinio incident ali bez umišljanja bilo kakvog ili ozlijeđivanja ili iživljavanja. Ono si to smatral da je dječija igra", kazao je ravnatelj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa i Gospodinu Dragiću je to očito dječja igra, lijepo je kad je ravnatelj škole pun razumijevanja za dječje ustašluke pa mu od sveg srca želimo da se i s njim netko tako igra i žigoše ga upaljačem gdje mu najviše paše. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo