PREDSTAVLJANJE U SLAVONIJI / Sinčić je optimist: 'Ne sumnjam u sjajan rezultat Živog zida na izborima'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Sinčić je na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljena stranačka lista za 4. izbornu jedinicu, istaknuo da je u zadnjih godinu dana više puta dolazio u Slavoniju

22.10.2015.
16:14
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

OSIJEK – Supredsjednik "Živog zida" Ivan Vilibor Sinčić izjavio je u četvrtak kako ne sumnja da će stranaka postići sjajan rezultat na parlamentarnim izborima, a zauzima se za promjenu postojećih negativnih trendova, koji se ogledaju u napuštanju hrvatskih sela i gradova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinčić je na konferenciji za novinare, na kojoj je predstavljena stranačka lista za 4. izbornu jedinicu, istaknuo da je u zadnjih godinu dana više puta dolazio u Slavoniju. Vidi se "da tu života gotovo da i nema" pa je pitanje tko će za desetak godina ostati u gradovima, a ne samo u selima, rekao je.

Zato smo tu da promijenimo trendove. Znam da smo u pravu, i da se borimo za ispravnu stvar. Uložili smo sve naše resurse da unaprijedimo ovo društvo, i da krenemo ka humanizmu i pokretu za bolji život i bolju zemlju, rekao je Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi na listi u 4. izbornoj jedinici Hrvoje Runtić kazao je kako imaju narodnu, a ne elitističku listu, koju čine aktivisti Živog zida i borci za ljudska prava a, ne samo u ovoj izbornoj jedinici, barem polovica ili više kandidata na listi su žene.

Najavio je da će predizborne aktivnosti u 4. izbornoj jedinici biti usmjerene na oživljavanje proizvodnje hrane i vezanih djelatnosti, jer je to ključni problem, čijim bi se rješavanjem promijenilo stanje u prerađivačkom sektoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Narod koji ne proizvodi ono što jede osuđen je na propast, to je samo pitanje vremena. To se mora zaustaviti, a jedini način je otpis dugova prezaduženim proizvođačima, uvođenje poreznih olakšica idvojne stope PDV-a, na domaće proizvode najviše 10 posto, a na uvoznu hranu najmanje 20 posto, poručio je Runtić.

Kandidatkinja s liste Mihaela Varga pozvala je građane da iziđu na izbore i učine Hrvatsku zemljom kakvom je odavno trebala biti, jer danas sve više ljudi žive životom kakav nitko ne zaslužuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo