pozdravio ostavku / Sinčić nakon Plenkovićeva govora: 'Cijela vlada bi trebala dati ostavku'

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Pozdravljajući Ramljakovu ostavku, čelnik Živog zida je poručio kako on ne samo da je trebao otići, nego 'pod ovim okolnostima nije ni trebao biti imenovan povjerenikom'

21.2.2018.
20:34
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić pozdravio je u srijedu, nakon konferencije za novinare premijera Andreja Plenkovića, ostavku vladinog povjerenika za Agrokor Ante Ramljaka, no i poručio kako bi cijela vlada trebala dati ostavku.

"Premijer Plenković minimalno bi trebao iz Vlade maknuti Martinu Dalić iako smo stava da bi cijela bi vlada trebala dati ostavku", rekao je Sinčić Hini, dodajući kako je Texo Management kap je koja je prelila čašu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozdravljajući Ramljakovu ostavku, čelnik Živog zida je poručio kako on ne samo da je trebao otići, nego "pod ovim okolnostima nije ni trebao biti imenovan povjerenikom".

"Ramljak je dao ostavku jer je proces nagodbe teško postići, a to zna i sam premijer Plenković", rekao je Sinčić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjeren je kako će premijer Plenković Ramljaku, koji do izbora nove uprave nastavlja raditi svoj dosadašnji posao, teško pronaći zamjenu

Andrej Plenković kazao je u srijedu navečer kako proces izvanredne uprave i proces nagodbe ide dalje, vlada trenutno provodi konzultacije kako bi predložila trgovačkom sudu imenovanje nove izvanredne uprave, a do tada Ante Ramljak nastavlja svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo