moralni promašaj / Sinčić: 'Neću nikada oprostiti Grabar Kitarović što je pomilovala Leona Sulića'

'Neću nikada oprostiti gospođi Grabar Kitarović što je pomilovala Leona Sulića koji je bio u zatvoru zbog privatizacijske pljačke. To je težak promašaj za moral ovoga naroda i budućnost svih nas koji bi trebali živjeti od te imovine', istaknuo je Vilibor Sinčić

18.2.2016.
9:59
VOYO logo

Zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić u Saboru je progovorio o upravljanju državnom imovinom u Saboru te snimku toga, kao i transkrip cijelog govora, objavio je na Facebook stranici video. 

Prenosimo govor u cijelosti: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Državni ured za upravljanje državnom imovinom je neodgovorna, netransparentna institucija koja ne odgovara na upite. DUUDI jednostavno ne mari! Trebao bi upravljati državnom imovinom vrijednom 30 milijardi eura. On to NE RADI! Njih se ne može prisiliti da daju odgovor i da rade kako treba, jedino rješenje je rastjerati tu cijelu ekipu i raditi ispočetka! Jedino tako ćemo moći postići rezultate!

2013. jedan lokalni moćnik je uzurpirao državnu česticu i počeo graditi parkiralište. Osim toga, maltretirao je susjede, rušio im ograde i stabla. Kad sam to prijavio, tada u AUDI-ju nisu uopće reagirali na naše snimke i dopise! A NA ČESTICI 50 METARA DALJE JE IZGRAĐENA PALAČA PRAVDE! Na toj čestici, gdje se protupravno gradilo parkiralište, su suci i državni odvjetnici godinama parkirali svoja vozila nikad ne reagirajući na tolike dopise i sudske procese... Toliko o hrvatskom pravosuđu i o maru svih nas, i agencija za državnu imovinu. Vlada treba strogo kazniti sve one koji su dosad ovako nikako upravljali ovim vrijednim resursom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo