umjesto palfi i sinčića / Sinčić objavio tko su novi zastupnici Živog zida: 'Gospodo draga, nije gotovo, izaći ćemo još jači'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ivan Vilibor Sinčić rekao je da nastavljaju s reorganizacijom Živog zida, ali i da je spreman prijeći preko ružnih stvari koje su izrečene

13.6.2019.
13:30
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić prvi se put obratio javnosti nakon što su iz stranke otišli Ivan Pernar i Branimir Bunjac. Njegova je izjava trajala šest minuta, a pitanja nisu bila dozvoljena. 

Image

Zabrinuta lica 'živozidaša': Predstavljeni nasljednici Vladimire Palfi i Ivana Sinčića

Image

Zabrinuta lica 'živozidaša': Predstavljeni nasljednici Vladimire Palfi i Ivana Sinčića

Objavio je imena  članova stranke koji će postati novi zastupnici Živog zida u Saboru.Riječ je o Snježani Sabolek, kojoj će svoje mjesto prepustiti Vladimira Palfi dok će umjesto Sinčića, koji odlazi u Europski parlament zastupnik biti Damjan Vucelić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija se raščišćava i ubrzo će se sasvim raščistiti. Spreman sam prijeći preko ružnih stvari koje su izrečene, ne namjeravam se osvrtati. Svatko je tvorac svoje sreće, kao šef stranke, kao osoba koja sam u politici osam godina, moram čuvati dignitet stranke. Živi zid mora afirmirati nove ljude. Pozivam sve da se pridruže našoj platformi, za priključenje našoj stranci više nema nikakvih prepreka, poručio je danas Sinčić dodajući da će u sljedećim mjesecima zajedno s profesionalcima i stručnjacima izaći s politikom nužnom za oporavak Hrvatske. 

"Gospodo draga, nije gotovo, poručujem onima koji su mislili da se Živi zid raspada, da ćemo izaći još jači iz svega ovoga. Živi zid je pobjednička stranka, što se mene tiče, nastavit će biti pobjednička stranka, mi jesmo antisistemska stranka, ali tko ne bi bio antisistemska stranka u sustavu koji je prožet kriminalom", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snježana Sabolek je vijećnica Živog zida u Skupštini Međimurske županije. Prije godinu dana proglašena je najhumanitarkom godine u državi.

Damjan Vucelić je vijećnik Živog zida u vijeću Gradske četvrti Novi Zagreb Zapad. Podsjetimo, Vucelić je u studenome 2017. snimao uživo sjednicu vijeća Gradske četvrti zbog čega su članovi vijeća zatražili zaštitare da ga udalje sa sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo