SAMO OŠTRO / Sinčić: 'Htio sam da zajedno pometemo smeće. Bio bih budala da mu opet vjerujem'

Image
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

'Kandidat koji me izdao jednom i otišao s Mostom, izdao me i drugi put, otišavši s SDP-om. Vjerovao sam mu dvaput, da mu vjerujem i treći put morao bih biti zaista budala', napisao je

16.5.2017.
10:11
Duško Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od čelnika Živog zida Ivan Vilibor Sinčić na svom Facebooku profilu javno je prozvao i udario po Davoru Petračiću, nezavisnom kandidatu na izborima u Karlovcu.

"U nedjelju sam prolazeći u u Karlovcu pored štanda jednog nezavisnog kandidata slučajno čuo kako ljude uvjerava da meni Karlovac nije važan. Da sam mu htio predati Karlovac i da sam mu se nudio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio sam u kontaktu s njim, nakon što me zvao nekoliko puta. Htio sam se dogovoriti s njim, htio sam da zajedno pometemo smeće koje je HDZ godinama gomilao u gradu koji mi je najvažniji, koji mi je dao sve. Kandidat koji me izdao jednom i otišao s Mostom, izdao me i drugi put, otišavši s SDP-om. Vjerovao sam mu dvaput, da mu vjerujem i treći put morao bih biti zaista budala. Nisam nikad u javnost iznosio ove informacije, niti sam imao namjeru. Ali vidim da nije drugačiji od drugih i da su prljave igre u politici svakodnevica. Žalosno", napisao je Sinčić. 

Iako u prvoj objavi nije napisao o kojem se kandidatu radi na upit njegovim pratitelja koji nisu bili sigurni o kome je riječ napisao je da govori o Davoru Petračiću, nezavisnom kandidatu na izborima u Karlovcu, za kojeg tvrdi da ga je izigrao već dvaput.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo