rtl neslužbeno doznaje / Sindikati imaju 500 tisuća potpisa? Novosel: 'Vjerujemo da ćemo u ponoć uspješno ući u cilj'

'Zahvaljujemo volonterima, građanima, ali i Vladi RH koja se trudila sputavati građane'

11.5.2019.
18:40
VOYO logo

Zadnji je dan prikupljanja potpisa za referendum protiv rada do 67. godine. Iako se Vladina reklamna protukampanja nastavila, vrijeme je poslužilo sindikate koji su do srijede bili skupili oko 307 tisuća potpisa. 

Potpisi su se užurbano skupljali diljem zemlje i danas, a hoće li do ponoći uspjeti skupiti još 70 tisuća i hoće li Hrvatska uskoro na referendum?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detalje ima reporter RTL-a Adrian de Vrgna koji je razgovorao sa Mladenom Novoselom.

Je li skupljeno dovoljno potpisa službene potvrde nema, ali ono što neslužbeno doznaje reporter RTL-a je da je skupljeno dovoljno potpisa i da bi ta brojka mogla vrlo lako premašiti 500 tisuća. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo još 4 i pol sata do cilja, 15 dana teških uvjeta, zahvaljujemo volonterima, građanima, Vladi RH koja se trudila sputavati građane. Sav taj njihov napor je dao poticaj nama i građanima. O brojkama nećemo, mi duboko vjerujemo da ćemo u ponoć uspješno ući u cilj", kazao je za RTL Novosel.

Bojite li se opstrukcija?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je Ustavnih sudova koji su onemogućavali referendume. Ali mi smo uvjereni da će broj potpisa biti jasan argument", rekao je sindikalist.

O kritikama premijera da oni nisu za reforme, kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi bi željeli da se u Hrvatskoj konačno provedu reforme dobre za ljude i radnike. Ako je ova reforma dobra za MMF, onda nije dobra za ljude, za radnike", rekao je Novosel.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo