U krapinsko-zagorskoj županiji / Sindikati optužuju: Policija je u školama popisivala tko je organizirao odlazak na prosvjed!

Image
Foto: Ilustracija: Marijan Sušenj/PIXSELL

Nakon odlaska kolega u školu je došla policija, poslala je poruku sindikalnim čelnicima profesorica iz Krapinsko-zagorske županije

25.11.2019.
21:20
Ilustracija: Marijan Sušenj/PIXSELL
VOYO logo

Sindikalni čelnici koji već satima pregovaraju s Vladom o sporazumu kojim se želi zaustaviti štrajk pokazali su poruku u kojoj im je javljeno da je policija u Krapinsko-zagorskoj županiji popisivala podatke o profesorima u školi i tko je organizirao odlazak na prosvjed. 

"Kao povjerenica sam ostala u školi zbog bolesti i nisam išla na prosvjed. Nakon odlaska kolega u školu je došla policija, tražila moje osobne podatke, status, tko je organizator odlaska na prosvjed", poslala je sindikalnim čelnicima profesorica iz Krapinsko-zagorske županije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANI ČLANAK

"Vrlo zatečena odgovarala sam na pitanja kao malo dijete. Tada su otišli i u susjednu Školu za umjetnost, dizajn, grafiku i obuću na isti razgovor. U toj školi bili su na dan prosvjedne akcije 'Potrubi za obrazovanje'", napisala je sindikalistima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL-u je potvrđeno da je policija bila skoro u svim školama u Krapinsko-zagorskoj županiji, a ravnateljima je rečeno da je to rutinska provjera radi sigurnosne procjene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo